KOŠARKAŠKI FUŠ

Glasnogovornik HTV-a radi kao komentator na drugoj televiziji

Imam odobrenje nadređenih, a komentiram besplatno, kaže Družijanić
zagreb 160107danko druzijanicsnimio damjan tadic-studio-
 Damjan Tadić / CROPIX

ZAGREB - Kad Danko Družijanić na poslu osvane s velikim podočnjacima, njegovi kolege već znaju da je noć proveo gledajući košarkaške utakmice američke NBA lige. Bivši urednik, a sadašnji glasnogovornik HTV-a, naime, veliki je zaljubljenik u košarku, a omiljeni su mu klubovi Boston Celtics, Houston Rockets i Los Angeles Lakers.

Upravo zbog ljubavi prema tom sportu Družijanić je angažiran kao stručni sukomentator na televizijskom kanalu Sport Klub, što neki na HTV-u nisu blagonaklono popratili.

- Ja im stvarno ne mogu pomoći. Na poziv svog prijatelja Vlade Radičevića pristao sam besplatno u gluho doba noći prokomentirati košarkaške utakmice NBA lige za što sam, dakako, zatražio i dobio pismeno odobrenje mojih nadređenih. Glupo mi je sada se opravdavati jer doista ne smatram da sam pogriješio time što sam prijateljski, bez ikakve naknade, pristao pomoći ljudima i nešto prokomentirati o košarci koju pratim otkako znam za sebe - kaže Družijanić, koji je i trenirao taj sport.

- Igrao sam u klubu koji se u to vrijeme zvao Zagreb, a sada se zove Novi Zagreb i nisam bio neki vrhunski igrač, ali sam za komentare dobio uglavnom pohvale - kaže Družijanić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:36