NOGOMETAŠ I MODEL

FOTO: ‘UŽIVAO SAM KAO MANEKEN, IPAK JE NOGOMET TEŽI’ Pogledajte Ćorlukinu prvu modnu kampanju

Branič hrvatske reprezentacije okušao se kao model i postao zaštitno lice domaćeg muškog brenda Galileo

Branič moskovskog Lokomotiva i hrvatske reprezentacije, 27-godišnji nogometaš Vedran Ćorluka prvi se put okušao u ulozi modela, i to u novoj kampanji za hrvatski muški modni brend Galileo. Vedran sebe ne doživljava kao osobu s velikim stilom, važno mu je jednostavno izgledati, a upravo je to pronašao u novoj kolekciji poznatog brenda za proljeće/ljeto 2013. godine.

Košulje i polo majice

- Iskreno, ne poznajem hrvatsku modu jer već nekoliko godina živim izvan Hrvatske, ali mogu reći da sam ugodno iznenađen Galileom. Odjeća je jako lijepa, ali što je još važnije, materijali su vrlo kvalitetni i ugodni za nositi. Kolekcija je odlična, sve što sam probao zamolio sam da i uzmem. Eto, toliko mi se sviđa kolekcija - iskreno će novo zaštitno lice modnog brenda koji u svojoj novoj kolekciji nudi više od 150 modela košulja, 30-ak modela polo majica te desetak različitih modela hlača.

Iako se Galileo može okarakterizirati kao brend za mušku poslovnu modu, on u svom modnom portfelju nudi mušku modu za svaku prigodu, pa tako i odjeću za ležernije, sportske tipove kao što je Vedran Ćorluka. Novu, urbanu sportsku liniju za mlađu populaciju krase žive boje te kockasti i prugasti uzorci, a novost u Galileovoj ponudi su i muške kupaće gaćice. Naš poznati nogometaš dosad nije radio velike modne kampanje, ali ima nekog iskustva sa snimanjima, pa se u manekenskim vodama, kaže, relativno dobro snašao.

- Moram priznati da se nisam često nalazio u ulozi modela, no bilo je ugodno i zabavno snimanje - kaže Vedran o netom snimljenoj kampanji. Nije imao tremu, ali bilo mu je “pomalo čudno” stati ispred objektiva fotoaparata.

- Moje je bilo samo da se držim uputa osoba koje su stručne u svome poslu.

Podrška u djevojci

Kada uspoređujem modeling i nogomet, moram reći da i jedno i drugo ima svojih teških trenutaka. Ali ako moram birati što je teže, reći ću - nogomet, da ljudi misle da mi je teško u životu - kroz smijeh dodaje Vedran, koji je u jednogodišnjoj vezi s mladom pjevačicom Frankom Batelić.

Premda je Vedran ranije bio na glasu kao jedan od nogometaša koji obožava tulumariti, otkako je u vezi s Frankom poprilično se smirio te je i svoj nedavni 27. rođendan proslavio intimno, samo sa svojom odabranicom. Frankina potpora mu je, kaže, bitna u svim životnim sferama, jer i inače od njemu dragih i bliskih osoba očekuje da ga podrže u onome što radi.

- Zato mi je drago što smo Franka i ja jedan drugome uvijek obostrana podrška u svemu - kaže Ćorluka koji, kako je rekao, ne komplicira previše kada je riječ o modi. Ne provodi previše vremena u kupnji, a uvijek mu je draže trgovine obilaziti u dobrom društvu, s Frankom. - Najčešće kupujem jednostavne majice i šalove. Što se tiče mode, moj je moto: što jednostavnije, to bolje. Nerijetko za mišljenje pitam i Franku, ali uglavnom znam što volim nositi i to za sebe odabrati - priča Ćorluka, koji je prošlog ljeta potpisao trogodišnji ugovor za moskovski Lokomotiv, ali njegova bi budućnost u klubu mogla biti usko povezana sa sudbinom trenera Slavena Bilića. No, njegovi menadžeri nisu previše zabrinuti za Ćorlukinu budućnost jer za njega vlada velik interes u nekoliko velikih europskih klubova.

Stoga se ni Ćorluka još ne brine o svojim opcijama nakon završetka nogometne karijere.

Život u Moskvi

U međuvremenu, čeka ga ispunjavanje obaveza prema moskovskom Lokomotivu prema ugovoru koji traje još dvije godine, a to mu ni najmanje teško ne pada jer se u Moskvi, kako kaže, odlično snašao.

- Moskva je prelijepa i preporučio bih svakome tko ima mogućnosti da je posjeti - kaže sportaš koji tamo najviše uživa u vrhunskim restoranima.

Ponekad na svoja omiljena mjesta vodi i Franku, koja nerijetko doputuje kako bi sa svojim dragim provodila što više vremena. Budući da i ona mnogo radi, ali u Hrvatskoj, oboje moraju uložiti velike napore kako bi što češće uživali u zajedničkim druženjima. - Sve se može kada je želja dovoljno jaka.

Inače, Moskva je super grad i nadam se da ću je uspjeti upoznati u boljem ruhu sada kada krenu temperature u plusu - rekla je nedavno zgodna pjevačica.

Planovi za ljeto

S obzirom na svoje obaveze u Moskvi, Ćorluka za ovo ljeto nije radio nikakve velike planove.

- Ne znam još koliko ću imati slobodnih dana pa nisam još ni isplanirao neki odmor. Znam jedino da ću navratiti do Rapca kod Franke, to je jedina sigurna destinacija za mene ovoga ljeta - kaže zaljubljeno jedan od naših najpopularnijih nogometaša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:29