NESIGURNI CELEBRITYJI

FOTO: ZVIJEZDE KOJE SU PROZVANE ZBOG KORIŠTENJA PHOTOSHOPA Evo što su sve spremne učiniti kako bi izgledale savršeno

 Instagram

Današnje generacije opsjednute su društvenim medijima.

Umjesto da pronalaze zadovoljstvo u sebi samima, onakvima kakvi prirodno jesu, skrivaju se iza ekrana i stvaraju neku drugu sliku stvarnosti.

Bivša zvijezda Instagrama Essena O’Neill tako je nedavno progovorila o tome koje sve ne/pogodnosti donosi popularnost na društvenim mrežama i povukla svoje fotografije s Instagrama objasnivši kako više u tom lažnom svijetu ne želi sudjelovati.

Pritom je otkrila kako je provodila po 50 sati tjedno kako bi njezine fotografije izgledale savršeno.

No Essena O’Neill nije jedina. Društvo je toliko nametnulo pogrešne ideale, da je izgledati 'obično' naprosto nedopustivo.

Proteklih godina i neke zvijezde optuživane su da su retuširale svoje fotografije prije objavljivanja na društvenim mrežama. Neke su Photoshop koristile toliko loše, da su i laici primijetili da 'tu nešto ne štima'.

Beyonce je, primjerice, prozvana da to često čini:

Na jednoj fotografiji joj bedro izgleda vrelo neobično, na drugoj su izobličili čaša vina i mobitel, a na trećoj je također stanjivala bedro pa je jedna stepenica 'otišla ukoso'.

















Lindsey Lohan u skrivanju nepravilnosti još je manje vješta od slavne Queen B. Na ovoj fotografiji očito se vidi da je obrađena u Photoshopu.









Kim Kardashian voli isticati svoje obline i tanak struk. Posljedica toga, na obje ove fotografije, su iskrivljena vrata u pozadini.

















Anđelica Victoria Secreta Miranda Kerr iako je mršava, očito nije baš zadovoljna svojim tijelom. Na ovoj je slici, sudeći po tepihu, suzila struk i bedra te tako dobila zanosnu figuru pješčanog sata.









Ne znamo kako ovo nazvati, no obožavatelji su optužili Britney Spears da je u Photoshopu nacrtala trbušnjake. Ako pogledate njezin trbuh, vide se tamne linije koje uokviruju njezine 'pločice'.









Ni muškarci nisu imuni na ovaj alat. Čak je i John Mayer upotrijebio Photoshop kako bi zagladio sve nesavršenosti na svom licu.









Iako je to teško za povjerovati, ni Lady Gaga nije sigurna u svom tijelu. Ako pogledate pločice ispod nje, vidjet ćete da baš i nisu ravne.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 05:08