DAR ČITATELJIMA

FOTO, VIDEO: SENZACIONALNA VANDA WINTER U RETRO IZDANJU Kako je nastajao megakalendar Jutarnjeg

Tradicionalni kalendar Jutarnjeg čitatelji će dobiti u sutrašnjem izdanju novina

I ove godine Jutarnji list svojim čitateljima daruje jedinstveni, tradicionalni kalendar za predstojeću godinu. Nakon Jelene Rozge, koja je krasila lanjsko izdanje megakalendara Jutarnjeg lista, ove godine darujemo vam besplatni kalendar s jednom od najvećih zvijezda godine na izmaku - Vandom Winter.

Fantastična godina

Iza nje je definitivno fantastična godina. Vanda Winter, dramska i vokalna umjetnica, osvojila je domaću publiku svojim glasom u najgledanijem showu godine “Tvoje lice zvuči poznato”, a ništa manje nije bila aktivna ni u matičnom kazalištu Komedija.

Zaštitno lice modnih kampanja, omiljeni gost na humanitarnim koncertima i drugim brojnim projektima, Vanda je jedna od najpopularnijih osoba u protekloj godini. Stoga je ova lijepa i uspješna glumica bila prvi izbor našeg izdanja za tradicionalni megakalendar Jutarnjeg lista za 2015. godinu, koji će se naći uz Jutarnji list u ponedjeljak. Fotografije je snimio fotograf Boris Štajduhar, a atmofera na snimanju je bila izvrsna.

Vandine želje

- Boris je napravio krasne fotografije i ono što me posebno veseli jest da sam prikazana s mikrofonom, što me na neki način najviše određuje. Kalendar je napravljen u retro stilu, koji i sama volim - rekla je Vanda Winter, koja je svim čitateljima Jutarnjeg lista zaželjela uspješnu Novu 2015. godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:28