LUKSUZNO ZDANJE

FOTO: UŽURBANI RADOVI NA KUĆI MILANA POPOVIĆA U ZAGREBU Mješalica radi kao da je proljeće

 Sandra Šimunović/Dragan Matić/CROPIX

Iako su vani temperature ispod nule pred obiteljskom kućom u atraktivnoj zagrebačkoj ulici Horvatovac mješalica radi kao da je rano proljeće, a radnici užurbano obavljaju završne radove kako bi novi vlasnik, u ovom slučaju bivši Severinin zaručnik Milan Popović, mogao useliti već u veljači.

Baš u to vrijeme mogla bi biti gotova i sudska bitka između Popovića i poznate splitske pjevačice oko skrbništva nad njihovim sinčićem Aleksandrom koji će u veljači proslaviti i svoj drugi rođendan. Naravno, na bilo kakvo novinarsko pitanje nitko od radnika tvrtke Kolor-gradnja, koju je Popović angažirao za adaptaciju postojeće kuće nije želio odgovoriti.

No, prema neslužbenim saznanjima, kuću površine 94 četvorna metra s pripadajućom manjom kućom od 18 četvornih metara i garažom od 31 kvadrata srpski ‘kralj bakra’ neće rušiti već će sve postojeće objekte adaptirati, a za to je inzistirao na vrhunskim materijalima i najkvalitetnijoj usluzi. Radovi će intenzivno trajati i tijekom predstojećih blagdana kako bi vlasnik što prije mogao koristiti vrijednu nekretninu kupljenu još u rujnu 2011. godine. U to vrijeme još uvijek je trajala ljubav sa Severinom, a kuća koju je kupio na ime svoje tvrtke Amdico International Ltd. sa adresom na Cipru Milan Popović, navodno, je platio 1,100.000 eura.

Popovićeva kuća s okućnicom na uglu ulice Horvatovac i Wickerhauserove snimljena u ožujku 2012. godine.

No, radovi su počeli tek nedavno, a najviše iz razloga što Popović želi sa sinom provoditi vrijeme u uvjetima prilagođenim djetetu, a ne po hotelskim sobama, koliko god one luksuzne bile. Maleni bi Aleksandar tako, u kući u kojoj bi provodio vrijeme s ocem imao i veliko dvorište površine 1138 četvornih metara u kojem je i bazen od 24 četvorna metra, a unutrašnjost bi u svakom pogledu bila prilagođena potrebama djeteta.

Kako doznajemo, na kući se, prema zamislima novog vlasnika, itekako još ima za raditi, a s bazenom i njegovom obnovom Popović će ipak pričekati ljepše vrijeme. Sama adaptacija, koja uključuje zamjenu svih instalacija, krova, podova i fasade, kao i kompletno uređenje interijera, te dvorišta Popovića će stajati gotovo kao i izgradnja nove kuće. Poznata je činjenica da za svaki objekt u svojem vlasništvu Popović primjenjuje pravila feng shuija, pa to neće biti iznimka niti u ovom slučaju. Ipak, nitko od ljudi povezanih s Popovićem nije želio dati nikakav komentar o kući na Horvatovcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:52