OSVOJIO ŽIRI

FOTO: 'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO' Baby Dooks pobijedio nakon savršene transformacije

 Branko Banjac / Branko Banjac

U nedjelju navečer emitirana je 9. epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojoj je pobjedu odnio Baby Dooks imitirajući Jamesa Browna.

Dooks je po drugi put osvojio najviše bodova od svih natjecatelja u emisiji, a razlog je, kako kažu članovi žirija, jer je njegov nastup bio savršen. 'Čuli smo od tebe svašta, klapa, rock, dance, sevdah, sada soul…Glasovno je to ono što sam ja čula u samom početku, izgled, sve s poklopilo – izjavila je oduševljeno Sandra Bagarić, članica žirija.

Ovog tjedna gostujući član žirija bio je pak Luka Nižetić koji je pomno pratio Mineu dok ga je ona imitirala na pozornici pjevajući hit 'Proljeće'. 'Stvarno sam frapiran, taj nos, način pjevanja, imaš iste one akcente, koje danas mrzim kad ih čujem u toj pjesmi.', komentirao je oduševljeno.

No, valja istaknuti kako su se i ostali kandidati potrudili maksimalno imitirati zadane likove, pa je Andrea Andrassy morala postati Giuliano, a kako je izjavila i prije same emisije, imala je malu tremu jer ipak s Giulianom surađuje tijekom ovog showa. Giuliano je pak bio Tarkan pa je zapjevao na turskom hit 'Kiss, kiss'. I Ronald Braus ovog puta pjevao je na stranom jeziku, točnijem talijanskom jer je imitirao Raffaellu Carru. Jasna Palić Picukarić je pjevala hit 'Cotton Eye Joe' Rednexa.

Vanda Winter dobila je priliku postati Vanna pa je pjevala 'Tek je 12 sati' dok je Mario Petreković opet imao transformaciju u ženu, a ovog puta bio je Alka Vuica te pjevao 'Laži me'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 15:05