MOLILI ZA ČUDO

FOTO: TUŽAN KRAJ BIVŠE MISSICE Automobilom se zabila u drvo i umrla na operacijskom stolu, a prije smrti pokazala je veliko srce!

 Facebook

Automobil Care McCollum naglo je skrenuo s ceste u New Jerseyu i udario u nekoliko stabala. Bivša Miss Amerike, koja je titulu ponijela 2013. godine, preminula je tjedan dana nakon ove stravične nesreće. U automobilu je bila sama, a nije bila vezana pojasom.

Umrla je u operacijskoj sali okružena obitelji, a kako je priopćeno, njezine organe su odlučili donirati. Cara je imala samo 24 godine.

- Svaki dan smo molili za čudo i vjerovali da će Bog uslišiti naše molitve. I na kraju, nije važno koliko je godina u našem životu, nego koliko je života u našim godinama - poručila je njezina obitelj na Facebooku uz prigodan video.





Thank you all for this tremendous outpouring of love and support for our Cara. We can’t begin to tell you how much your...

Posted by Prayers for Cara on Monday, February 22, 2016




Cara je rodom bila iz Arkansasa, a diplomirala je na Sveučilištu Princeton. Svima koji su molili za njezino ozdravljenje na Facebooku se obratio i njezin dečko Keith Jones.

Facebook

- Najiskrenije se zahvaljujem na svim vašim molitvama. Blagoslovljen sam i vječno ću biti zahvalan na vremenu koje sam proveo s Carom. Njezino veliko srce me obogatilo i zauvijek me promijenilo - napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:46