ZANOSNA VODITELJICA

FOTO: SUPERSEKSI IVANA MIŠERIĆ ZA NOVI STUDIO 'Svako jutro se budim u 4 i uživam u svom poslu'

Svako jutro budi se u 4 sata, doručkuje i kreće u četverosatnu avanturu vođenja jutarnjeg showa na Otvorenom radiju. I uživa u poslu koji voli.

Prije deset godina atraktivna voditeljica Ivana Mišerić na radiju je čula da se održava audicija za novinare i samo se pojavila, a oni su je odveli na lokalnu televiziju. Tamo je ostala četiri godine i prošla odličnu praksu. Radila je priloge, išla na terene, uređivala i vodila mozaik emisije uživo. I na kraju se ipak vratila - radiju.

- Pet godina sam provela na Anteni Zagreb, od dnevne do večernje smjene, svaki dan četiri etera... Bilo je sjajno. To je rezultiralo time da su me pozvali da budem dio žirija showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’ u trećoj sezoni. Prije dva mjeseca okrenula se stranica. Prešla sam na Otvoreni radio. Svako jutro od 6 do 10 radim jutarnji show i baš uživam jer radim ono što volim i u što vjerujem - priča nam Ivana.

Ivana se svako jutro budi u 4 sata ujutro i nakon što pojede dobar doručak, diže joj se adrenalin i kreće u četverosatnu avanturu. Nakon showa popije kavu s producenticom da im se dojmovi poslože i onda naprave plan za sutrašnji dan. Puno pričaju o svemu, nešto od toga završi na papiru, nešto u smeću, a nešto drugi dan u eteru.

- Zaokružujem sve miksanjem glazbe za sljedeći dan, treba sve posložiti, od pjesama, do onih malih ficleka koji ih povezuju. Zabavno. Trenutačno radim na tome da kada dođem doma ni ne pogledam kauč jer ako sjednem, zna se dogoditi da se u istom položaju ujutro i probudim - kaže Ivana.

Ova 28-godišnja djevojka priznala nam je da je u jednoj fazi života htjela postati nasljednica Ljiljane Nikolovske i pjevati u Magazinu. Kao djevojčicu su je fascinirale blagajne, htjela je biti prodavačica u dućanu ili butiku. Nakon što je postala članica Šimić i Marić fan kluba, čak se jedno vrijeme htjela baviti i nogometom. Kao Maca Maradona. Nije se okušala ni u čemu navedenom. I nije joj žao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:51