FANOVI SE ČUDE

FOTO: ŠTO SE DOGODILO SA CHANELOM? Kristen Stewart postaje zaštitno lice kuće koja je sinonim za eleganciju

DALLAS, TX - DECEMBER 10: Kristen Stewart arrives for the Chanel "Metiers d'Art" Show at Fair Park on December 10, 2013 in Dallas, Texas. Cooper Neill/Getty Images for Chanel/AFP
 Cooper Neill / AFP ImageForum

Kristen Stewart planetarnu slavu je stekla igrajući glavnu ulogu u 'Sumraku'. Između snimanja nastavaka filmske sage, okušala se i u nekim drugačijim filmskim ulogama poput one Joan Jett iz The Runawaysa.

Iako je vrlo brzo postala cijenjena glumica, čak ni hollywoodski redatelji nikad joj nisu ponudili glamuroznu ulogu. No, za to se pak pobrinuo Karl Lagerfeld.

Ekscentrični dizajner angažirao ju je da bude zaštitno lice modne kuće u kampanji koja se zove 'Métiers d' Art Paris-Dallas'.

Zanimljivo je i da je on osobno radio fotografije koje će biti objavljene u reklamnom editorijalu u svibnju 2014. godine.



Mnogi fanovi Chanela se pitaju kako su od modnih ikona počevši od same Coco Chanel pa do Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Audrey Taoutou, Claudie Schiffer i Vanesse Paradis u Chanelu došli do modela poput Kristen Stewart.

Naime, ono što se vampirskoj zvijezdi najviše zamara je česti zapušteni izgled i njezina neuredna izdanja u kojima izlazi van pa čak i na crveni tepih.



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 02:13