OSTAO BEZ SVEGA

FOTO: SPISKAO 90 MILIJUNA DOLARA Playboy i biznismen nekad je imao 10 cura i bio na svakom crvenom tepihu

Samo prošle godine bio na dodjeli Zlatnih globusa, posjetio Universal Studio, putovao u Tokio, Seul, Hong Kong, Bangkok i Vijetnam, a nakon toga napravio rastrošnu proslavu rođendana u Las Vegasu. Naravno to nije sve, bio je i Cannesu na filmskom festivalu, posjetio tulume Eltona Johna u Engleskoj te nakon toga otišao na vjenčanje u Dansku, a kad je došlo vrijeme za godišnji odmor, proveo je dva mjeseca u Dubaiju
 Facebook

Thomas Kramer, bivši investitor nekretnina, poznatiji je po svom razuzdanom životnom stilu nego po poslovnim pothvatima.

U posljednjih par godina spiskao je cijelo bogatstvo vrijedno 90 milijuna dolara, a većinu svojih imanja je rasprodao kako bi pokrio dio dugova, tvrdi. Sad mu je ostalo još samo 300.000 dolara s tim da duguje 108 milijuna dolara koje još nije platio prema sudskoj presudi iz 2007. godine i zbog čega se opet našao na sudu.

Da Thomas živi punim plućima, dokazuje i to da su mu mjesečni troškovi 50.000 dolara, bez onoga što troši na razuzdane zabave, putovanja i provode.

Sve to je otkrio na svjedočenju na sudu koje je trajalo čak 6 sati, a riječ je o tužbi koju su još 2007. godine protiv njega podigle kćeri i nasljednice njegovog bivšeg partnera. One tvrde da im Thomas duguje 108 milijuna dolara te da novca zapravo ima samo ga skriva na raznim tajnim računima jer su mu računi u SAD-u zamrznuti.

To je i njihov odvjetnik pokušao dokazati na sudu demonstrirajući sucu kako živi prilično luksuzno za nekog kome ponestaje novca.

Otkriveno je da je Thomas tijekom samo prošle godine bio na dodjeli Zlatnih globusa, posjetio Universal Studio, putovao u Tokio, Seul, Hong Kong, Bangkok i Vijetnam, a nakon toga napravio rastrošnu proslavu rođendana u Las Vegasu. Naravno to nije sve, bio je i Cannesu na filmskom festivalu, posjetio tulume Eltona Johna u Engleskoj te nakon toga otišao na vjenčanje u Dansku.

'Zapravo na sedam ili osam vjenčanja. Zaboravili ste ih, u sedam različitih zemalja. Bilo je sjajno', prekinuo je odvjetnika sam Kramer.

Tijekom prošle godine uzeo je i dugi godišnji odmor pa je proveo dva mjeseca u Dubaiju, a tamo je, kako sam kaže, imao čak 10 djevojaka.

Iako je jedan od najzaslužnijih ljudi za procvat luksuznih naselja na Floridi, danas Thomas po papirima nema gotovo ništa osim dugova za račune, a u svom iskazu 56-godišnjak tvrdi kako nema posla i nema nikakvih prihoda osim od privremenog priljeva novca od snimanja editorijala i humanitarnih priredbi za koje iznajmljuje jednu od svoje dvije nekretnine na Floridi.

Na pitanje odakle mu prihodi za takvo nešto, ako je pri kraju s financijskim sredstvima, Kramer je rekao da je od pokojnog oca, koji je bio njemački poslovnjak, nakon njegove smrti naslijedio 3,5 milijuna dolara, a 2 od toga je potrošio u 2012. godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:32