IGRALA U ZAGREBU

FOTO: SEKSI KOŠARKAŠICA OPET IZAZIVA Milica otkopčala košulju i zagolicala maštu fanovima

 Instagram

Srpska košarkašica Milica Dabović, inače igračica Lyona gdje je ove godine prešla iz košarkaškog kluba Novi Zagreb, ponovno je na društvenoj mreži objavila provokativnu fotografiju i pokazala zanosno tijelo.

Milica je na Instagramu često dijelila fotografije novih tetovaža ili selfija, neke od njih su bile provokativne, ali nikada ovako.

Naime, seksi sportašica se fotografirala u liftu, u hlačama i košulji, ali košulja je potpuno raskopčana a ispod nje Milica ne nosi ništa te je ponosno pokazala svoje trbušnjake, kao i dio grudi.

- Želim vam lijepu noć - napisala je Milica ispod fotografije.

U jednoj ranije objavljenoj fotografiji izazovna košarkašica se pohvalila novom tetovažom, a zajedno s njom također je otkrila i dio grudi, te tako zagolicala maštu svojim obožavateljima.

Koja je fotografija izazovnija, odlučite sami.

Inače, Milica je košarku počela trenirati kao djevojčica, što ne iznenađuje, jer se cijela obitelj bavi košarkom. Svi osim majke. Tata je trener, a Milica, dvije sestre i brat su košarkaši. Milicu, koja se prije nekoliko godina fotografirala gola za FHM, prati glas najzgodnije srpske košarkašice.

Podsjetimo, kad je Milica stigla u KK Novi Zagreb, mediji su povukli paralele s prelijepom hrvatskom košarkašicom Antonijom Mišurom.

- Čim sam došla ovamo počeli su me uspoređivati s Antonijom Mišurom. Pa ne mogu nas uspoređivati. Ona je, za početak, deset godina mlađa. Usporedite me s nekim tko ima skoro 32 godine. Mišurina ljepota je sasvim drugačija od moje. Ona je kao anđeo, a ja nisam lijepa kao anđeo. Moja ljepota dolazi iznutra… Tako se barem doživljavam. Oni koji misle da mi to smeta ili misle da me mogu uvrijediti ako kažu da je Mišura ljepša, neće im uspjeti. Ja se slažem s njima. A to što me prati glas najatraktivnije srpske košarkašice… Možda zato što se volim slikati. Voljela sam. Ali ne zbog ljepote, nego zbog svoje energije. Zbog nje sam uvijek upadala u oko - kazala je tada Milica za Nedjeljni Jutarnji te spremno pozirala u neviđenom editorijalu, fotografije kojeg opet objavljujemo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 09:47