SVADBENA ZVONA

FOTO: SEKSI KELLY BROOK PLANIRA VJENČANJE 'Želim najveću i najraskošniju vjenčanicu ikad'

Bujna manekenka je na svom Instagram profilu objavila još jednu u nizu zamamnih fotografija
 Instagram

Bujna Kelly Brook, koja je danas na svom Instagram profilu objavila još jednu u nizu zamamnih fotografija, priznala je kako je u vrtlog romantike sa zaručnikom Davidom McIntoshem uhvaćena iznenada. Ipak, svoje zaruke opisala je kao najdirljiviji i najljepši trenutak u njezinom životu.

Engleski model i voditeljica koja je prethodno bila zaručena za glumca Billyja Zanea te bila u vezi s igračem ragbija Dannyjem Ciprianijem, kazala je kako već planira vjenčanje.

- Iskreno govoreći, oboje smo bili iznenađeni brzinom kojom su se stvari razvijale između nas. No nikad nisam upoznala muškarca kao što je David, i iako se čini da je prerano da planiramo vjenčanje, nemam što čekati jer je, što se mene tiče, trenutno baš sve fantastično i nema razloga da se to ne nastavi - kazala je ljepotica za magazin Hello!

Brook je kazala kako se svojoj prijateljici dizajnerici Suzie Turner obratila za pomoć oko vjenčanice.

- Nikad nisam mislila da ću biti jedna od djevojaka koje žele ogromnu haljinu s deset metara dugim šlepom, no sada želim najveću i najraskošniju vjenčanicu. Stoga sa Suzie dijelim svaku fotografiju haljine koja mi se svidi. Ta kreacija će biti vrlo osobna, želim da sve sadrži tračak moje osobnosti.

Kelly Brook je kazala i kako je bila iznenađena kad ju je David zaprosio u njegovom domu u Manchesteru. Vidjela sam prekrasan dijamantni prsten i moja prva reakcija je bila 'Jesi li siguran?'

- Rekao mi je da je siguran, a ja sam odgovorila 'Naravno da ću se udati za tebe'. Stavio je prsten na moj prst i onda smo se poljubili. Bio je to najljepši trenutak u mom životu - priznala je zgodna Kelly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 15:42