IZAZOVNA PJEVAČICA

FOTO: PRIGODNI SEKSI SELFIE Nives: 'Sretan mi rođendan i najbolje da pređem na žene'

 Facebook

Poznata pjevačica i književnica Nivec Celzijus proslavila je svoj 33. rođendan, a tom je prilikom počastila obožavatelje novom izazovnom fotografijom.

- Od silnih udvarača mene riba iznenadi i donese mi cvijeće na vrata. Hvala Martina, nadam se da ni ja tebe nisam razočarala outfitom.... Sretan mi rođendan i najbolje da pređem na žene - napisala je zgodna Nives uz prigodni selfie u donjem rublju.

Naravno, njena je seksi fotografija kao i uvijek izazvala brojne komentare. Neki su joj čestitali rođendan, a drugi su hvalili njen izgled.

- Pola Zagreba sam obišao, kucajući na sva vrata .. ali te nisam uspio pronaći, a u ruci sam imao kitu karanfila crvenih i rumenih - komentirao je jedan obožavatelj sugerirajući na ljetni hit popularne pjevačice.

Facebook

Nives je iskoristila ovu priliku kako bi sve pozvala na prigodni rođendanski koncert a povodom tog objavila je i prigodni video.

- Obećavam feštu za pamćenje, a svakome od vas koji mi nakon koncerta želi osobno čestitati rođendan (i dati poljubac, ali samo u obraz ), bit će omogućeno zajedničko fotografiranje - poručila je Nives.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 00:41