DAN ZALJUBLJENIH

FOTO: POZNATA LICA SLAVILA LJUBAV U SREDIŠTU ZAGREBA Mg Mivela povezala je sve koji su govorili srcem

 Foto: PRiredba

U subotu, 13. veljače 2016. na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu slavila se ljubav, uz Mg Mivelu - vodu vašeg srca - koja sluša otkucaje zaljubljenih i onih koji pažnju posvećuju svom srcu, istinskom izvoru ljubavi i života.

Nije se tražio pobjednik, niti onaj koji najviše voli, jer pobjednici su bili svi koji su slali pozitivne ljubavne poruke, misli, poklanjajući svojim najdražima iskrenu ljubav.

Voda vašeg srca, Mg Mivela i #jerjevasesrcevoli imali su najljepši ljubavni prostor u kojem su se prolaznici i svi koji su se u subotu zatekli na Trgu bana Jelačića rado fotografirali i za uspomenu svoje ljubavi dobili posebnu fotografiju.

Sve je bilo u znaku ljubavi i srca, koje je pokretač i poveznica svima koji su se u subotu zatekli na Trgu.

Uz Mg Mivelu bogatu prirodnim magnezijem nitko nije brinuo za umor ili stres jer su znali da jedna litra Mg Mivele gotovo zadovoljava preporučeni dnevni unos magnezija, minerala koji ublažava umor i iscrpljenost, glavne uzročnike stresa.

Baš poput prolaznika i mnogi poznati posjetili su ljubavni prostor Mg Mivele i nisu odoljeli prilici da ovjekovječe svoju ljubav i za uspomenu ponesu fotografiju.

Tako su između ostalih svoje fotografije dobili: Korana Gvozdić i Ivan Šarić, voditeljica Marijana Batinić, pjevač Marko Tolja, Ivana Delač Đolo, Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić iz grupe Pavel, modni dizajner Boris Banović, pjevačica Maja Posavec, rukometaši PPD Zagreb Luka Stepančić, Lovro Mihić, Leon Šušnja, treneri velikog projekta «Pokreni se», Ivan Antunović, Anja Bijelić, Lukrecija Dragić, Marin Ivančić, fitnes instruktorica Marija Andrijašević i mnogi drugi koji nisu željeli propustiti ovu jedinstvenu priliku.

Valentinovo je dan zaljubljenih, dan kada se slavi ljubav, no Mg Mivela iz dana u dan osigurava prirodni magnezij koji utječe na više od 350 reakcija u tijeku. U subotu je Mg Mivela skrenula pažnju na vrijednosti srca, glavnog izvora ljubavi i pokretača svih naših osjećaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:26