PREOBRAZBA

FOTO: POGODITE TKO JE OVA MRŠAVA PLAVUŠA Nekad se mučila s dijetama, a sada vježba punom parom

Promijenila je prehranu, sredila zube, ubrizgala botox i vježba punom parom
 Facebook

Udovica Dine Dvornika, Danijela (48), izgleda bolje nego ikad, a sad želi pomoći i onima koji trebaju poticaj za mršavljenje.

Nakon ljetovanja kod obitelji u Komiži planira otvoriti Instagram profil i tamo će stavljati fotografije svojih obroka i vježbi budući da planira skinuti još kilograma.

- Sve što želim jest da im dam motivaciju, znam da je trnovit put do konačne odluke. Ta fizička aktivnost i promjena prehrane zaista ima veliki učinak na mozak i cijelokupni osjećaj sto rezultira drugačijim izgledom, rekla je Danijela, koja je prvi put na liposukciji bedara bila prije 15 godina.

Kasnije ju je i ponovila, ali bi povratak lošim navikama brzo sve vratio na staro. Posljednjih mjeseci potpuno je promijenila prehranu i puno vježba, što se itekako vidi.

No nije stala samo na tome, sredila si je zube, a priznaje i da je probala botox.

- Jako se trudim koristiti što više prirodnih preparata, ali ono na što ne možemo utjecati su godine i gravitacija koja učini svoje. Ono na sto možemo utjecati jest da sve to malo odgodimo, objasnila je.

Dodala je da se puno bolje osjeća otkad je aktivna, a to preporuča i drugima.

'Nemojte žaliti svoje snage, one su poput vode koja se zatvorila u sebe i postala bara. Jednom kada ponovno procirkulira u toku života, počet će se događati velike stvari. Pokrenite se!', kaže gospođa Dvornik.





Kad se vratim u Zagreb, otvorit cu instaliram i tamo cu vam stavljati fotografije svoje dnevne prehrane i vježbe jer cu...

Posted by Danijela Dvornik on 26. kolovoz 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:41