OSTAJE ŠEST PAROVA

FOTO Ples sa zvijezdama: Ispao Niko Pulić, Barbara Radulović oduševila slowfoxom

Niko i njegova plesna partnerica Tamara Despot za svoj su slowfox dobili 30 bodova, no presudili su glasovi žirija pa se u nastavak plasirao Darko Janeš, iako je imao manje bodova
 HRT

ZAGREB - Četvrta emisija HRT-ova glazbeno-plesnog showa Ples sa zvijezdama donijela je novo ispadanje – iako nije imao najmanje bodova žirija, iz emisije je ove subote otišao automobilistički as Niko Pulić.

Niko i njegova plesna partnerica Tamara Despot za svoj su slowfox dobili 30 bodova, no presudili su glasovi žirija pa se u nastavak plasirao Darko Janeš, iako je imao manje bodova od Nike.

„Nisam se opterećivao plasmanom, kao što sam i rekao, ovdje sam došao radi zabave, bilo je lijepo, družili smo se. Iznenadio sam se koliko je to u stvari teško, koliko se mora trenirati da bi sve ispalo dobro. Toliko puta sam vidio plesače na raznim zabavama, a tek sada shvaćam koliko truda stoji iza njihovih nastupa“, rekao je Niko o svojim dojmovima iz Plesa sa zvijezdama.

Najbolja i ove subote bila je Barbara Radulović, koja je za svoj slowfox osvojila gotovo maksimalan broj bodova, 39. Njezin nastup član žirija Dinko Bogdanić opisao je kao dostojanstven i „lijepo ispričanu priču“.

„Bio je jako težak ples, ali drago mi je su ponovno pale tako dobre ocjene, to nas tjera dalje i da budemo još bolji nego do sada. Idući puta nas čeka cha cha cha, što je ples koji mi više leži karakterom“, rekla je Barbara.

Mirna Medaković također ide dalje nakon što je osvojila visokih 37 bodova za svoj paso doble, a Elio Bašan pohvalio ju je za najbolju izvedbu večeras.

„Jako sam zadovoljna, sve je to potvrda da ono što radimo moj mentor i ja ide u dobrom smjeru. Isto tako, drago mi je da ove dobre vibracije koje mi imamo kao par prelaze na publiku i da ona to prepoznaje.“, rekla je Mirna.

Saša Lozar svojim je večerašnjim nastupom oduševio tradicionalno najstrožeg člana žirija Davora Bilmana, koji mu je rekao kako se ne mora kriti pred profesionalnim plesačima. Saša je za svoj paso doble dobio 35 bodova.

„Jako sam zadovoljan. Nisam ni u najluđim snovima mislio da ćemo Marija i ja doći tako daleko. Uživamo u svakom plesu, dobili smo sjajan komentar od Bilmana, što mi je bilo posebno drago čuti.“, rekao je Saša.

Ana Begić ove je subote također plesala paso doble i osvojila 31 bod. „Prošli smo dalje i idemo u nove pobjede.“, kratko je rekla Ana.

Blaženka Leib za svoj je večerašnji nastup dobila posebne pohvale od Elia Bašana, koji je rekao kako je napravila velik korak naprijed, te kako je došla u fazu kada može plesati opušteno i bez tenzije. Žiriji joj je dodijelio 30 bodova za paso doble.

„Bilo je odlično, uživala sam. Davor Bilman je dobro rekao da sam onaj štreber koji sve nauči, a kad dođe pred ploču - zablokira se. Ipak, večeras sam se uspjela izvući. Morat ćemo i psihoterapiju uključiti u naš trening.“, povjerila se Blaženka.

Darko Janeš koji je za svoj slowfox osvojio 25 bodova, ove je subote na originalan način pokušao utjecati na članove žirija kako ne bi škrtarili s ocjenama, podijelivši im – novac. „To su zapravo bile marke koje služe za potpalu za roštilj, a žiri je pomislio da ih podmićujem!“, otkrio je Darko detalje svojeg „pokušaja“.Dodao je ipak i kako mu je bilo veliko iznenađenje što je ostao on, a ne Niko. „Izvukli smo se kroz ušicu igle. Možda nema pravednosti, ali Bože moj, C' est la vie!.“, zaključio je Darko.

Sljedeća, peta emisija Plesa sa zvijezdama na rasporedu je iduće subote kada nas očekuje nastup preostalih šest parova. Tko će od njih biti najbolji, a tko će napustiti show doznajte u subotu 1. prosinca na HRT 1 iza 20 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 10:42