SVE NAPETIJE SUBOTE

FOTO Ples sa zvijezdama: Denis Ahmetašević ispao iz showa, Lana Banely dobila pohvale

ZAGREB - Peta emisija HRT-ova „Plesa sa zvijezdama“ donijela je novo ispadanje – show je ove subote napustio Denis Ahmetašević. Po prvi puta svi parovi su pojedinačno plesali sambu, a nakon toga svi zajedno na pozornici bečki valcer. Denis je ukupno dobio 29 bodova za svoja dva plesa, a nakon glasovanja publike imao je također najmanje glasova.

„Moj nastup je bio vedar, bila je ovo sjajna subotnja večer, a dojmovi? Pa, nisam došao pobijediti, ali ne volim poraze. Bavim se show businessom i mislim da sam svojim nastupima u ovim emisijama to i opravdao.“, prokomentirao je Denis ne krijući da ga je ispadanje ipak pogodilo.

Najbolji u petoj emisiji bio je Marko Tolja, koji je za sambu i valcer dobio ukupno 42 boda, i to teško zarađena.

„Bilo je užasno teško! Samba mi je bila brutalno teška! Malo je nerealno da mi u tako kratkom vremenu naučimo taj ples pa sam sve okrenuo na zafrkanciju što se mislim i vidjelo. No, uživao sam, išao sam na glavu. Možda tehnički nije bilo najbolje, ali stvarno smo uživali. Samba mi je bila znatno teža od valcera, koji je kondiciono naporan i traje pet minuta.“, opisao je Marko svoje dojmove nakon emisije.

Lana Banely bila je oduševljena, a posebno zato jer je bila najbolja u bečkom valceru. Njezin zbroj bodova za oba plesa ove subote bio je 38.

„Bilo je super! Čak i ta samba kojoj sam dala ime ulične sambe. Bila sam prezadovoljna. Ocjene su bile realne, dala sam svoj maksimum, bečki valcer smo odradili najbolje po kritikama žirija, prvi puta smo u nečemu bili najbolji. Fizički mi nije bilo teško otplesati dva plesa u emisiji, teže mi je tehnički zapamtiti kako pravilno izvesti korake.“

Posebno napeto bilo je Martini Tomčić, koja do zadnjeg trenutka nije bila sigurna hoće li se plasirati u sljedeću emisiju. Za svoje izvedbe dobila je 37 bodova.

„Bilo mi je malo frka ovo treće mjesto. Da smo ostali drugi ne bi, ali ovako je bilo jako napeto dok smo čekali rezultat. Da nemam lak na noktima vjerojatno bi grizla nokte!“, priznala je uzbuđeno Martina. Dodala je i kako je u ovoj emisiji po prvi puta otpustila sve kočnice te nije kalkulirala jer ju je ponio ritam sambe.

„Samba je previše brz ples da biste stigli razmišljati“, rekla je.

Jelena Perčin sakupila je 30 bodova i kako kaže, najviše je zahvalna publici.

„Osjećam se beskrajno zahvalna publici, iznenadila sam i samu sebe. Nije bilo toliko teško pripremiti dva plesa za jednu emisiju, sada opet krećemo sa treninzima punom parom i vjerujem kako ću i u sljedećim nastupima uspjeti sve svladati.“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 06:24