DOMAĆE JE DOMAĆE

FOTO Plavuša snimljena na jahti sina najbogatijeg Srbina je pjevačica Jovana Nikolić

 Damjan Tadić / CROPIX

Plavokosa ljepotica koju je fotoreporter Cropixa uslikao na jahti Marka Miškovića, sina najbogatijeg Srbina Miroslava Miškovića, je atraktivna pjevačica Jovana Nikolić, piše tabloid Alo.

I ove godine je Marko na svojoj četiri milijuna eura vrijednoj jahti ‘Kod’ uplovio u Palmižanu na Hvaru, i to ponovo sa svojom Jovanom. Druga plavuša snimljena na jahti je, navodno, prijateljica srpske pjevačice.

‘Društvo je za vrijeme održavanja Davis Cupa bilo i u Splitu, no namjerno su izbjegavali gužve, kako bi se sakrili od paparazza. No, jahta ‘Kod’ očito nije mogla proći neprimjećeno, tako da su hrvatski novinari ipak ulovili Marka i Jovanu, otkrio je neimenovani izvor blizak mladom Miškoviću.

Marko Mišković i Jovana Nikolić navodno su već dvije godine zajedno, iako to jako dobro skrivaju od javnosti. Ona je, piše Alo, iz ugledne obitelji, a njen otac Boža Nikolić u Srbiji je poznat kao redatelj koji je otkrio Brada Pitta još u vrijeme dok je ovaj radio kao konobar, te ga doveo u Crnu Goru na snimanje filma ‘Tamna strana Sunca’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 17:46