ČEMU TAJ SHOW?

FOTO Ovo je najgore modno izdanje Severine koje smo vidjeli!

Prozirno i kristali u posjetu princu od Srbije stvarno su pretjerani

Naša najpoznatija estradna zvijezda, Severina Vučković, u zadnje vrijeme pokazuje sve više kože i modnog neukusa.

Neki su je nekad nazivali modnom ikonom, no njene su toalete nakon rođenja sina Aleksandra daleko od mode, trendova i nečega što bi se moglo tako nazvati. Sve je počelo snimanjem za spot pjesme “Italiana” početkom ljeta, koji je najavljivao njen novi album “Dobrodošao u klub”. Četrdesetogodišnja žena koja je tri mjeseca prije toga rodila svoje prvo dijete željela je nakon povratka na scenu izgledati odlično.

Kriva procjena

Ali želeći svima dati do znanja da je i dalje u izvrsnoj formi, uskočila je u preuske topiće. Iako bi imala potpuno pravo uzeti predah, maknuti se od kamera i sakriti post-trudnički trbuščić ispod široke majice.

No u najavljivanom velikom hitu “Italiana” uz tekst koji ide “Lumpuj do jutra, i noći ove, pozovi taksi, sebi pomozi, jer ‘ko će pijan kući vozit’” odlučila je plesati u preuskom satenskom narančastom topiću ispod kojeg puca roza grudnjak. Uz nju se njihala 26-godišnja mlada pjevačka nada Ana Bebić u zlatnom topu i golog trbuha. Poput modela Victoria’s Secreta koje dva mjeseca nakon rođenja djece nose revije donjeg rublja, Severina je također brzo vratila formu i željela je to silom svima pokazati. Onda se dogodio nesklad u njenom ljubavnom životu.

Otac njezina sina Aleksandra, Milan Popović, navodno nije želio više ni nju niti njihovog jedinca. Pjevačica je na jesen priznala kako više nisu skupa. Nagađalo se tada da plače iza zatvorenih vrata i papparazzi su je silom željeli uslikati u lošem izdanju.

Tanka granica

Ona se zauzvrat odlučila pojavljivati u sve oskudnijim izdanjima. U TV show “Ples sa zvijezdama” došla je u zlatnom trikou visoko rezanom na kukovima koji nije ostavljao mjesta mašti. Iako je izgledala seksi, pokazala svoju čvrstu stražnjicu i velike grudi, većina se zapitala: čemu to?

Jer tanka je granica između zavodljivosti i punokrvnog trash stylinga u kojemu je ženska putenost izložena kao na pladnju. Zvijezda njenog kalibra, a neupitno je da je velika balkanska zvijezda, naposto ne treba nuditi tako izravno svoje atribute.

Preduboki dekoltei, prekratke suknje i previsoke štikle vrište jednom jedinom riječju - pažnja. To je definitivno dobila haljinom Matije Vujice u kojoj se pojavila prije par dana u Beogradu.

Želi pozornost

Na dodijeli nagrada časopisa Hello u Beogradu fotografi su bili oduševljeni dok je pozirala uz srpsku kraljevsku obitelj. Zašto? Jer je bila polugola, dok su oni to nastojali ignorirati smješkajući se pristojno.

Mali je devetomjesečni Aleksandar za to vrijeme bio s tatom Milanom, koji ga je navodno vidio nakon četiri mjeseca. Je li željela pokazati kako je i dalje najbolja, najfotografiranija ili nešto treće, zna samo ona. No ostaje pitanje čemu sve to? Naprosto ne pristaje zvijezdama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:46