OTKRIO UREDNIK

FOTO: OVAKO ZAPRAVO IZGLEDAJU SNIMANJA ZA PLAYBOY 'Nama je to kao još jedan običan dan u uredu'

 Patrick van Dam

Ako otvorite stranice Playboya ili listate njihove galerije na internetu, vidjet ćete seksi ljepotice kako pokazuju sve svoje atribute i izgledaju savršeno zavodljivo.

No, da postoji i ona druga ne tako savršena strana ovih snimanja otkriva nova knjiga Patricka van Dama , umjetničkog urednika Playboyevog američkog izdanja.

Upravo on na svojim stranicama otkriva kako to izgleda iza kamere dok djevojke leže u čudnim pozama ili dok netko mjeri razinu svjetla koje se odbija od njihovu savršeno prćastu stražnjicu, a to i nije baš toliko seksi.

Patrick van Damove fotke pokazuju kako modeli poziraju u štalama punima sijena ili u šumama, ali okruženi hrpom stilista, asistenata za svjetlo te fotografa.

Kako je on bio zadužen za produkciju svih golišavih snimanja Playboyevih zečica i zvijezda tijekom prošlih osam godina, snimio je stotine serija fotografija koje pokazuju što se događa na setu.

'Ekipa se vrlo brzo navikla na ova snimanja. Nama je to kao drugima još jedan dan u uredu', otkriva urednik te dodaje: 'Nema ništa neobičnoj ili nelagodnog u tome da smo stalno okruženi golotinjom.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:58