ISKRENO PRIZNALA

FOTO: 'ODREKLA SAM SE PRIVATNOG ŽIVOTA' Dok se opet ne zaljubi, Maja Šuput radi vježbe za guzu

 Instagram

Otkako je prošle godine prekinula ljubavnu vezu, Maja Šuput maksimalno se posvetila karijeri. No, kad ne nastupa i ne snima nove pjesme, pjevačica vrijeme provodi u teretani gdje najviše radi vježbe za guzu.

Društvo joj pravi njezina trenerica Eva Rusan zbog koje je Maja uspjela u nekoliko mjeseci postići ono za čega drugima treba i godina dana.

'Maja, Maja je zmaj. Nema, znači što se kaže, to se radi. Daje se 300 posto, radi se i preko svojih mogućnosti', izjavila je njezina trenerica za RTL Exkluziv.

'Imaš jednog ovakvog učitelja i trenera koji ti govori još još, stisni stisni i to ti je motivacija da stisneš. Najbolje kad ona meni kaže: 'Čekaj, ti to ne možeš.' Onda si mislim, ja ne mogu? Ja sve mogu', otkriva pak Maja kako je Eva motivira.

No, već na ljeto pjevačica će teretanu zamjeniti plažom. U svibnju joj kreće turneja Footloosea, a potom i brojni koncerti.

'Ove ostale dane ću ležati na plaži i slikati se i uživati i družiti se sa svojim najboljim prijateljicama', kaže Maja.

Pjevačica je u intervjuu za RTL Exkluziv otkrila i kako se za korizmu nečega odrekla.

'Ako sam se ičeg odrekla, odrekla sam se vlastitog privatnog života', kaže Maja te otkriva kako na privatnom planu još nema nove ljubavi.

'Čim se zaljubim, onda bih se samo ljubila i onda ću vjerojatno prestati dolaziti u teretanu. Tako da kad se udebelim, kak ja to kažem, onda vjerojatno ćete znati da sam se ja beskrajno zaljubila. Još nisam', rekla je Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 02:14