SLAVNI I PIKANTERIJE

FOTO Nives Celzijus u seksi donjem rublju predstavila knjigu 'U krevetu s Cristianom'

U knjizi će se pronaći cijeli niz pikanterija, zbog kojih strepe nogometaši, ali i njihove supruge
Zagreb, 060711.Lounge bar Matis.Nives Celzius predstavila je u lounge baru Matis svoju novu knjigu "U krevetu s Christianom". Prisutni su bili muz Dino Drpic, don Kacunko i jos brojni prijatelji Nives Celzijus.Na slici: Nives Celzijus - Drpic.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Kristo / CROPIX

ZAGREB - Promocija nove knjige Nives Celzijus "U krevetu s Cristianom", koja je od danas na svim kioscima, pretvorila se u prvoreazredni medijski spektakl! Čak 11 televizijskih kamera, tridesetak fotografa i pedesetak novinara pohodili su promociju trenutno najpopularnije hrvatske spisateljice .

Njenoj popularnosti i društvenom značaju u prilog ide i to što je Nives ostvarila i svojevrsni presedan među svojim estradnim kolegama pojavivši se u večernjim dnevnicima Hrvatske televizije i Nove TV, a cijelu promociju gledalo se i uživo putem live streaminga na portalima dnevnik.hr i jutarnji.hr .

Brojne poznate osobe, sportaši, televizijska lica i manekeni stigli su na promociju, koju je Nives otvorila svojim hit-singlom "Gol", izvevši ga na krevetu, okružena s nekoliko polugolih muškaraca. Ona je pak bila odjevena u seksi donje rublje i nije se libila seksi pokreta prilikom izvođenja pjesme.

Nakon toga je pročitala nekoliko sočnih odlomaka iznimno kontroverzne knjige i sve prisutne itekako zaintrigirala, baš kao što će i sve one koji se odluče ući u ovu avanturu prepunu sočnih detalja iz nogometnog svijeta, ali i nešto šire.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:45