CRVENI TEPIH

FOTO: Nikolina Pišek u naručju holivudske zvijezde: Moja večer s Leonardom DiCaprijem u Cannesu

 Foto:Instagram

Među brojnim zvijezdama na crvenom tepihu u Cannesu prošetala se i Nikolina Ristović. Ona je odjenula neobičnu dizajnersku haljinu Manuela Maligeca pa se on pohvalio njezinim fotografijama na Instagramu.

Foto:Instagram

Osim Nikoline u neobičnoj kreaciji, na Instagramu su osvanule i njezine fotografije u društvu Leonarda DiCaprija te Conchite Wurst. Da se dobro provela i uživala u ugodnom društvu šarmantnog DiCaprija dokazuje i osmijeh na njezinu licu. Među objavljenim fotografijama nema Nikolinina muža Vidoja pa nije poznato je li u Cannes otputovala poslom za srpsku televizijsku kuću B92 na kojoj radi od udaje ili je otputovala u društvu bolje polovice. Osim što je bila u slavnom društvu, Nikolina je pažnju plijenila i kreacijom u kojoj se prošetala.

Foto: Instagram

Na Amfarovoj zabavi pojavila se u bijeloj haljini Manuela Maligeca. Riječ je o haljini MANI Houte Couturea, a navodno se naročito svidjela i ekipi Vanity Faira koja je bila na istoj zabavi.

Kombinacija je to mini haljine koja je prikladna i za večernja izdanja jer ima popularni prozirni detalj, dok je donji dio ukrašen bijelim perjem. Boja haljine također je istaknula Nikolininu lijepu put, a s cijelom kombinacijom je savršeno uskladila i frizuru te detalje poput male clutch torbice.

Foto: Instagram

“Ovo je moja prva haute couture haljina, rađena od 32 krojna dijela i 45 metara ručno našivenog nojeva perja. Izrada haljine trajala je puna tri tjedna, svi šavovi na njoj su izvinuti pa naknadno preštepani na principu koji se koristi kod sportske odjeće”, objasnio je ponosni dizajner hvaljenu kreaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:02