BALKANSKA SVADBA

FOTO: NEKE DAME SU POTPUNO POGRIJEŠILE S MODNIM ODABIROM Tko je bio najbolje, a tko najlošije odjeven na Severininom vjenčanju

Premda je od najveće i najskuplje balkanske zabave, tijekom koje je Severina Vučković postala gospođa Kojić, prošlo punih pet dana, u javnosti se još uvijek nisu slegli dojmovi o terevenki koje se ne bi postidio ni pokojni Edward D. Wood, američki redatelj kojega danas slave zbog filmskih tehničkih pogrešaka, neprofinjenih posebnih efekata, osebujnih dijaloga, ekscentričnih glumaca i nestvarnih elemenata fabule.

U ovaj film uklopile su se i raskošne, skupe i svjetlucave toalete s dubokim dekolteima i visokim prorezima, koje su brojne javnosti poznate dame prošli tjedan nosile na svadbi splitske pjevačice i sina srpskog folk pjevača. Svadbenu modnu reviju predvodila je sama Severina koja se na svom piru tri puta presvlačila.

Nakon bijele vjenčanice, za koju je kreatorica Matija Vuica potrošila 40 metara svile i 15 metara čipke, 43-godišnja mladenka osvanula je u bijeloj čipkanoj haljini, da bi naposljetku zabljesnula u zlatnoj dugoj uskoj haljini ukrašenoj šljokicama. Gospođa Kojić svojim je zlatnim špičastim grudnjakom svatove vremeplovom vratila u prošlo stoljeće jer je takav grudnjak prije 25 godina za Madonnu dizajnirao Gaultier. Za razliku od Severine koja se modno vratila u prošlost, Maja Šuput je u zlatnoj Zigmanovoj kreaciji izgledala kao da je na pir došla iz budućnosti, iz nekog SF filma.

“Duge noge za igranje, vito tijelo za gledanje”, u maniri stihova hita Lepe Brene, istaknule su Andrea Čermak, Severinina kuma, Buga Grašo, sestra Petra Graše, Melina Džinović, supruga Harisa Džinovića, i Jovana Joksimović, supruga Željka Joksimovića. Iva Balent odlučila se za raskošnu crvenu haljinu bez proreza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:58