PUNA SILIKONA

FOTO: MOGLA BI SE RASPRSNUTI Ni nakon 20 operacija nije joj dosta: 'Svaka bi žena trebala ići kod plastičnog kirurga ako želi biti lijepa. Ja sam skoro savršena'

 Instagram

Manekenka Aleira Avendaño (26) nosila je korzet 7 godina kako bi ostvarila svoj idealni opseg struka od 51 centimetra, a osim toga se podvrgnula plastičnim operacijama 20 puta, uključujući i četiri pojedinačna povećanja grudi, dvije operacije nosa i želučanu premosnicu.

Venezuelanka sada ima velike grudi i još veću stražnjicu, no kako je priznala za Daily Mail , opet bi otišla pod nož i smatra da bi i druge žene trebale učiniti isto.

'Ne brinem se zbog operacija', rekla je Avendaño. 'Podvrgnut ću se svakoj operaciji zbog koje ću se osjećati bolje vezano za moje tijelo. Svaka bi se žena trebala podvrgnuti plastičnoj operaciji ako želi biti istinski lijepa'.

Aleira je sada naumila proslaviti i sebe i svoje tijelo. Njezin profil na Instagramu trenutno prati gotovo 50 tisuća ljudi, a ona smatra da su društveni mediji najbolji način za probitak modela.

Aleira Avendaño/Instagram

FOTO: Aleira Avendaño / Instagram

Aleira Avendaño/Instagram

FOTO: Aleira Avendaño / Instagram

'Volim objavljivati svoje fotografije na internetu i želim steći što je više moguće sljedbenika. Svijet jednostavno mora vidjeti moje tijelo', rekla je Avendaño.

Učestalim objavljivanjem fotografija na Instagramu, Aleira naravno nije imuna na negativne komentare, no oni je, čini se, previše ne smetaju, a njezino tijelo privlači pozornost. Avendaño je tako već pozirala u meksičkom izdanju Playboya te je putovala čak do Japana kako bi pokazala svoje u svakom pogledu napumpano tijelo.

Kako bi postigla svoj željeni izgled, Aleira je prvo operirala grudi i to s 19 godina. Nakon toga uslijedile su operacija nosa, želučana premosnica, tri kruga ugrađivanja implantata od 'biopolimera' u stražnjicu, podizanje čela kako bi imala podignute obrve, izduživanje vrata, liposukcija te je čak zamijenila sve svoje zube umjetnima kako bi imala savršeni osmijeh.

Aleira Avendaño/Instagram

FOTO: Aleira Avendaño / Instagram

Aleira Avendaño/Instagram

FOTO: Aleira Avendaño / Instagram

'To je sve u ime ljepote', dodala je Aleira. 'Želim biti najljepša žena na svijetu'. Avendaño kaže da je prva operacija nosa bila najbolnija te da nije mogla objaviti fotografije nakon nje jer joj je cijelo lice bilo crno i plavo.

Popularnost plastičnih operacija u Venezueli već je dokumentirana, a procjenjuje se da je čak dvije trećine žena između 18 i 35 godina već operiralo grudi, a da je četvrtina ugradila implantate u stražnjicu.

Aleira tvrdi da su zbog te predanost ljepoti Venezuelanke najljepše žene na svijetu. 'Najgore mi je bilo nositi korzet, no nakon 6 mjeseci navikla sam se na njega, a poslije sam se čak osjećala golo bez njega', rekla je Avendaño.

Aleira Avendaño/Instagram

FOTO: Aleira Avendaño / Instagram

Aleira Avendaño/Instagram

FOTO: Aleira Avendaño / Instagram

'Figura pješčanog sata je slika savršene žene', zaključila je Avendaño. 'Ja sam se savršenstvu približila najbliže što sam mogla, no još uvijek pokušavam'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:07