JE LI PRETJERAO?

FOTO: LUKSUZNI ODMOR PRINCA HARRYJA Zbog rasipanja novca u Kazahstanu razljutio Britance

Princ Harry prošlog vikenda je sa svojom djevojkom Cressidom Bonas, češkom manekenkom Terezom Maxovom te njezinim suprugom turskim bogatašem Burakom Oymenom kao i avanturistom Ingeom Solheimom i njegovom suprugom Annom Solheim bio na odmoru u Kazahstanu.

TKO ŽELI BITI PRINCEZA? 12 Amerikanki uvjerili da se u reality showu bore za srce princa Harryja

Iako princ Harry za ovaj put nije rasipao novac kraljevske obitelji već su sve platili njegovi bogati prijatelji, Britanci su se razljutili jer su otišli trošiti novac upravo u Kazahstan.

Naime, bili su u skijaškom odmaralištu koje posjeduje jedan od muškaraca koji je bio s princem na skijanju, Burak Oymen koji je vrlo blizak s tamošnjim predsjednikom Nazarbajevim.

Predsjednik je pak poznat po tome što krši ljudska prava do te mjere da likvidira vlastite političke protivnike, a općenito se ljudska prava u toj državi gotovo ni ne podržavaju.

Britanska javnost za ovaj odmor ne bi ni saznala da ljudi koji su bili s princem na odmoru nisu objavljivali fotke na Instagramu hvaleći se luksuzom u kojem uživaju. Osim što je Burak Oymen po njih poslao privatni avion u London, društvo je uživalo u posebnoj večeri na nadmorskoj visini od 3.500 metara, a da im ne bude hladno, grijali su ih krzneni pokrivači.

Naposljetku je kraljevska palača izdala priopćenje da je princ Harry tad po prvi put upoznao Oymena, a iako mu je platio luksuzni odmor, nema namjeru družiti se s tim čovjekom više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:33