HRVATSKI GUŠTI

FOTO: LUDO SLAVLJE NA PUČINI ISPRED DUBROVNIKA Tata Đoković je Novakov pohod do wimbledonske titule gledao na luksuznoj jahti

 Facebook

Srđan Đoković, otac tenisača Novaka, wimbledonski turnir gledao je u Dubrovniku, gdje se odmara na svojoj jahti, budno prateći što se događa na najpoznatijim travnatim teniskim terenima.

Dubrovčanin Željko Prkačin na Facebooku je objavio svoju fotografiju sa starijim Đokovićem, snimljenu na jahti. Novak Đoković je dva dana prije finalnog meča na Wimbledonu obilježio i dva važna datuma - godišnjicu braka sa suprogom Jelenom i deset godina njihove veze. Par je zajedno još od srednjoškolskih dana. Jelena se u djetinjstvu i tinejdžerskim danima bavila atletikom, a svog supruga kad god može bodri na teniskim turnirima.

- Važno mi je pomoći Novaku da ostane smiren i opušten prije mečeva. Nas dvoje smo u emocionalnom partnerstvu i ta emocionalna potpora koju jedno drugom dajemo nam je jako važna. I on mene podržava i ohrabruje kada je riječ o mom poslu - komentirala je njihov odnos.



Gospodin Srđan Đokovič,otac od najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokoviča ugostio me na njegovu jahtu i obavio sam s...

Posted by Željko Prkačin on Friday, 10 July 2015


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:07