UGLEDNA VODITELJICA

FOTO: LUDI PROVOD U AMERICI Edita Misirić s dečkom tulumari u New Yorku: 'Pokorili smo grad'

Istinski uživam u svakoj sekundi, poručila je svojim prijateljima

Voditeljica na RTL-u Edita Misirić svoj zasluženi godišnji odmor provodi u New Yorku, gdje je otputovala s dečkom Javorom Vrkljanom.

Obišla je sve najinteresantnije destinacije te atraktivne metropole, a oduševila ju je šetnja Central Parkom, a par je, među ostalim, posjetio Times Square i Rockefeller centar.

Izbiva dva tjedna

Edita je svim svojim prijateljima na društvenim mrežama poručila da istinski uživa, mnogo ju je toga oduševilo i sve će potankosti te avanture ispričati kad se vrati u Zagreb.

Sa svojim je dečkom na 14-dnevnom godišnjem odmoru, a potom se vraća u svoju redakciju, odnosno na posao voditeljice “Exkluziv Tabloida”.

O svom privatnom životu voditeljica nije puno govorila, samo je jednom rekla da uspijeva spojiti privatno i poslovno: - Sve se može kad se hoće. Moj je život i ako ga neću prilagoditi sebi, onda ću dopustiti da on živi mene, a ne ja njega. Tko želi, nađe rješenje, a tko ne želi, nađe izgovor.

Ta krhka plavuša karijeru je počela kao sportska novinarka, a i danas prati sva sportska natjecanja.

Šoubiz novinarka

Najviše je zanima nogomet i ističe da cijela obitelj prati utakmice. U mladosti je trenirala rukomet, a danas ulazi u domove poznatih te informira javnost o najnovijim vijestima iz šoubiz scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 14:37