SVIMA ISPRIČALA

FOTO: LANA JURČEVIĆ U ŠOKU 'Mama je uzela moju četkicu za fuge i oprala zube ljepilom za trepavice'

Pjevačica Lana Jurčević, koja posljednjih mjeseci radi punom parom pa je rijetko kod kuće, na svom Facebook profilu objavila je neobičnu anegdotu koja uključuje njezinu mamu i četkicu za zube.

Naime, Lana je otkrila kako je njezina mama došla očistiti stan pa je odlučila oprati zube njezinom četkicom, ali nije gledala što je u tubi za koju je mislila da je pasta za zube.

' Dok sam bila na putu, moja mama je nadobudno došla pospremiti moj stan, jer žena zna kako živim i nije zadovoljna tehnikom ni moje čistačice, a bome ni mene. Ona je od onih koji imaju opsesivno-kompulzivni poremećaj – dijagnosticiran (doduše, od mene, ali vjerujte mi). Tako se uhvatila izbacivanja i slaganja svega vidljivoga i nevidljivoga. Na red je došla ladica sa šminkom i svim živim pomagalima. U nekom trenutku je shvatila da joj se peru zubi?! (ne znam što da mislim o dijeljenju četkice za zube i s kim pa tako ni s mamom – u ovom slučaju situacija je obrnuta).

I tako su nju fascinirale moje minijaturne bijele tube koje je našla pored šminke (to ju je valjda motiviralo da isproba to čudo prirode i opere zube, kao: 'Vidi kak slatki kaladontek'). Ne znam kako joj nije bilo čudno da je smjesa u tubi zapravo crna i užasno smrdi. Ali... nije se dala smesti. Tako je moja draga mama oprala zube... trajnim ljepilom za trepavice! Ole, ole! Kaže da je skoro pala u nesvijest!

Priča ne bi bila toliko tragikomična da nema i nastavak, a zapravo se radi o povijesti četkice: naime, zelenom četkicom kad me uhvati žuta minuta, čistim fuge u kupaoni, a još češće na nju stavim solnu kiselinu i čistim kamenac u WC školjci', napisala je Lana na svom Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 08:07