PRVENSTVO NA JEZERU

FOTO: KRAJ NJE NE MOŽEŠ BITI VEGETARIJANAC Svi su na Bundeku htjeli probati meso zgodne majstorice roštilja

Na zagrebačkom jezeru Bundek održava se 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju u kojem su se amateri zanata u roštiljanju natječu za titulu najboljeg u Hrvatskoj. Gastro sud na čelu sa chefom Brankom Ognjenovićem bira najboljeg majstora roštilja kojem će biti uručen Zlatni ćevap pod pokroviteljstvom mesne kompanije PIK.
Zagreb, 280615.Bundek.Finale 4. Prvenstva Hrvatske u rostiljanju u kojem se amateri zanata u rostiljanju natjecu za titulu najboljeg u Hrvatskoj. Gastro sud na celu sa chefom Brankom Ognjenovicem bira najboljeg majstora rostilja kojem ce biti urucen Zlatni cevap pod pokroviteljstvom mesne kompanije PIK.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Suvar / CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2024 13:34