LJUBAV PRESUDILA

FOTO: KĆI WHITNEY HOUSTON PRESRETNA Udala se za Nicka, posvojenog brata

 Twitter

Nakon što je prije nešto više od godinu dana kći pokojne pjevačice Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown na Twitteru otkrila kako je u ljubavnoj vezi s Nickom Gordonom, mladićem kojeg je njegova majka udomila i koji je odrastao s njom, svjetska javnost ostala je šokirana.

Ipak, Bobbi se branila od napada medija riječima kako oni nisu brat i sestra, nisu u krvnom srodstvu, a njezina majka mladića nikad nije službenim putem posvojila.

Bobbi Kristina cijelo vrijeme je ignorirala činjenicu da ih je Whitney odgajala kao brata i sestru i njega smatrala svojim sinom te ih oboje podigla.

Zbog pritiska javnosti par je u jednom trenutku prošle godine prekinuo svoju vezu, ali njihova ljubav ipak je bila jača pa su se pomirili te ubrzo zaručili.

Par se sada i vjenčao, a vijest je otkrila sama Bobbi Kristina na Twitteru pred 129.000 svojih prijatelja kad je objavila fotku njihovih ruku s vjenčanim prstenjem.

'Sretno vjenčani i tako zaljubljeni! Ako niste odmah shvatili o čemu se radi', napisala je pored fotke.

Na Instagram profilu 24-godišnjeg Nicka osvanula je i fotka njezinog vjenčanog prstena s dijamantima, a pored fotke ruke 20-godišnjakinje napisao je 'blingbling'.

Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:13