OPET U GABULI

FOTO: JUSTIN BIEBER SE VRATIO U KANADU Novi problem: Čeka ga optužnica zbog napada na vozača limuzine

 AFP

Nakon što je srijedu Justin Bieber na sudu u Miamiju izjavio kako se ne osjeća krivim zbog vožnje automobila u uličnim utrkama pod utjecajem alkohola i opijata, opet je uhićen.

Justina su u njegovoj rodnoj Kanadi, točnije u Torontu uhitili zbog napada na vozača limuzine koji se dogodio 30. prosinca nakon što je vozač pokupio pjevača i petoricu njegovih prijatelja ispred jednog noćnog kluba.

Kad su došli do hotela, njih šestorica su napali vozača te ga udarali u leđa i glavu sve dok nisu čuli policiju i pobjegli.

Justin se ovog puta sam predao policiji zbog toga, a pred sud će izaći 30. ožujka.

Policija je ranije na Twitteru objavila da ne može potvrditi medijske informacije o Bierberu. Narednica Deb Abbott rekla je Reutersu da će policija, bude li nekoga teretila, poslati priopćenje te da neće biti održana konferencija za novinare.

Bieber je do policijske zgrade došao crnim terencem nakon čega je u postaju ušao u pratnji tjelohranitelja i policajca, dok su se obožavatelji i novinari pokušavali progurati kako bi ga mogli vidjeti iz blizine.

Bieberov ulazak u postaju obožavatelji su popratili glasnim vrištanjem.

Predstavnici 19-godišnje kanadske pop zvijezde odbili su komentirati navodne optužbe.

Pred policijskom zgradom dočekali su ga brojni novinari i obožavatelji, prkoseći temperaturi od minus deset Celzija.

Mladi Kanađanin, koji ima zelenu kartu za boravak u Americi gdje živi u Kaliforniji, mogao bi ostati bez tog prava. Grupa zabrinutih amerikanaca na stranicama bijele kuće pokrenula je peticiju za oduzimanje zelene karte Justinu Bieberu jer sramoti njihovu naciju, opasan je te loš primjer tinejdžerima.

Peticija je u samo tjedan dana skupila 165.000 potpisa, što je 65.000 više nego što je potrebno da peticiju na razmatranje uzme Bijela kuća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:51