OBOŽAVATELJI BRENDA

FOTO: HRVATSKE NAOČALE POSTALE SU VELIKI HIT U SVIJETU Nose ih Rihanna, Beyonce, Chanel Iman, Keira Knightley...

Slavna je glumica prijateljica Maura Massarotta iz Rovinja, a hrvatski proizvod nose i Rihanna, Beyonce, Chanel Iman...
 Foto: Facebook/Sheriff&Cherry

Poznati hrvatski brend sunčanih naočala Sheriff&Cherry već neko vrijeme u svijetu ima svoje brojne obožavatelje među poznatima i slavnima, a posljednja u nizu koja je svoj omiljeni model prošetala po ulicama New Yorka je britanska filmska zvijezda Keira Knightley.

Naime, Keira i njezin suprug, poznati glazbenik James Righton, ljubitelji su sunčanih naočala Sheriff&Cherry pa su im one bile neizostavni detalj dok su s petomjesečnom kćerkicom Edie bili u šetnji Manhattanom.

Priča krenula iz Rovinja Inače, slavna je glumica prijateljica Maura Massarotta iz Rovinja koji je prije nekoliko godina osmislio brend Sheriff&Cherry, a zbog njega je prije par godina potegnula i do Hvara.

No, Knightley nije jedina svjetska zvijezda koja se oduševila sunčanim naočalama hrvatskog brenda, jer prije nje svoj su Sheriff&Cherry model pokazali i Rihanna, Beyonce, Frank Ocean, bend Klaxons čiji je član upravo i James Righton, ali i Neneh Cherry, Chanel Iman, Grimes i brojni drugi.

Među prvima se sunčanim naočalama s hrvatskim potpisom pohvalila Rihanna, koja je svoj par kupila u njujorškoj dizajnerskoj robnoj kući Barneys i odmah se s njima fotografirala za svoj Instagram profil.





We love Rihanna sporting Sheriff&Cherry's classic G12 LUX.NYC, 17th February, 2015.

Posted by Sheriff&Cherry on 18. veljača 2015




O uspjehu brenda iza kojeg stoji Mauro Massarotto govori i činjenica da se sunčane naočale prepoznatljivog dizajna i živih boja mogu naći u brojnim svjetskim dućanima na prestižnim adresama poput Barneysa, Coletta, Libertyja London, Lane Crawford, Restira...

Uz to, ovih će se dana Sheriff&Cherry ponovno naći i u ponudi moćnog Net A Portera. Kolekcija za proljeće i ljeto 2016. predstavljena je i na nedavnom pariškom Fashion Weeku.

Radio i za Borovo

Prve modne izlete 38-godišnji Massarotto imao je prije 15-ak godina, no Sheriff&Cherry postoji nekoliko godina i u tom kratkom vremenu za njegovim su naočalama doslovce ‘poludjele’ brojne svjetske face.

Prije no što se bacio u biznis s naočalama, Massarotto je vratio slavu danas iznimno popularnim ‘startasicama’ iz Borova. No, unatoč brojnim poznanstvima sa slavnim osobama, Massarotto je prilično skroman i izbjegava govoriti o svom uspjehu.





❤️❤️ His 'n' Hers #Double #sheriffandcherry #sheriffandcherryforever #DailyMail

Posted by Sheriff&Cherry on 29. listopad 2015








This moment at @for_festival was epic! Papa #SHERIFF & Neneh #CHERRY #rainbow #love Thank you for the bro! @so_me_ma_sen #sheriffandcherry #nenehcherry

Posted by Sheriff&Cherry on 12. srpanj 2014




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 21:12