GLUMAČKE SUDBINE

FOTO: BIO JE NAJVEĆA TEEN ZVIJEZDA BIVŠE JUGOSLAVIJE Evo kako danas izgleda mladić koji je pomicao granice

Njihov zajednički nastup ušao je u filmske anale jer su po prvi put snimali scenu u krevetu
 YouTube

U ulozi mladog zaljubljenog tinejdžera u filmu 'Ljubavni život Budimira Trajkovića' pojavio se 1977. godine 17-godišnji Predrag Bolpačić. Mladi glumac, koji je do tada nastupao samo u amaterskom kazalištu, postao je prava zvijezda ulogom nježnog i šeprtljavog tinejdžera kojem je glavni cilj da konačno ostvari ljubavnu vezu.

Njegove roditelje, koji se zbog posla stalno sele pa mu remete ljubavne planove, glumili su Milena Dravić i Ljubiša Samardžić, a susjedu iz zgrade u koju se zaljubljuje glumila je preminula hrvatska glumica Marina Nemet.

Njihov zajednički nastup ušao je u filmske anale jer su po prvi put snimali scenu u krevetu! No, kako publika do tada tako nešto nije imala prilike gledati u kinima, i njihov je filmski snošaj izbačen iz filma, pa je ostala samo scena koja prikazuje mladog Budimira kako se u gaćicama iskrada iz zagrljaja usnule djevojke.

Predrag Bolpačić danas - mlade studentice i dalje žele upoznati 'Budimira Trajkovića' (foto: Facebook)

'Ljubavni život Budimira Trajkovića' obasuo je mlade glumce zvjezdanom prašinom, ali Predrag Bolpačić zbog toga nije imao "popusta" u gimnaziji gdje je zbog bavljenja glumom poprilično izostao sa nastave, pa je morao ponavljati razred.

Nakon pojavljivanja u filmu 'Nije nego' 1987. Bolpačić više nije snimao filmove.

Scena iz filma:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:18