MJUZIKL U ARENI

FOTO Ana Begić: Oporavljat ću se sljedećih tjedan dana

Bilo je izvan svih mojih očekivanja, tko zna kada ćemo to ponovno doživjeti, kaže Ana Begić
 Nina Đurđević/CROPIX

ZAGREB - Popularni mjuzikl “Za dobra stara vremena” autora Željke Ogreste i Rajka Dujmića, nakon što je brojnom publikom ispunio dvorane zagrebačkoga Doma sportova i Dražena Petrovića, odigran je i u Areni Zagreb gdje ga je gledalo čak 13.000 ljudi.

Strah od pjevanja

Uzbudljivu ljubavnu priču o Saši i Ani, koja se temelji na “vječnim” hitovima grupe Novi fosili, na pozornici su ispjevali glumci i pjevači Marko Tolja, Zrinka Cvitešić, Ana Begić, Goran Navojec, Sanja Doležal i drugi “uhodani” članovi postave, koji su na završetku ispraćeni gromoglasnim pljeskom. Svojim likom školske čistačice Milene najviše smijeha u publici izazvala je glumica Ana Begić koja je u prepoznatljivoj plavoj opravi i borosanama, između ostalog, i “zasvirala” na metli.

- Bilo je izvan svih mojih očekivanja i u bloku kada sam imala pauzu, nisam znala bih li bila iza scene ili ‘skočila u publiku’ jer tko zna kada ćemo ponovno to doživjeti - iskrena je Ana koja priznaje da se još nije oslobodila straha od pjevanja pred brojnom publikom.

Poznata lica u gledalištu

- Poslije smo se svi našli u Movie Pubu gdje nam je bila organizirana zabava koja je meni stvarno trebala, tako da mislim da ću se sada oporavljati sljedećih tjedan dana - nasmijala se glumica. Među publikom mogla su se vidjeti i neka poznata lica, poput političarke Željke Antunović, odvjetnika Ante Nobila te pjevačice Maje Šuput koja je došla u pratnji dečka Marija Kovačevića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:35