DVOSTRUKI KRITERIJI

FHM stavio Andreja na listu 100 najseksi žena, pa ga popljuvao: Dajte nam kantu za povraćanje

Iako je sporan tekst kasnije maknut sa internetske stranice FHM-a, brojni su korisnici uspjeli pročitati što FHM zaista misli o slavnom manekenu
 The Block

Dok modni svijet najčešće objeručke prihvaća neobičnost androgenih modela, čini se kako neki mediji još uvijek trebaju podosta o tome naučiti. U ovome slučaju popularni časopis za muškarce FHM koji je nedavno stavio slavnog manekena Andreja Pejića na svoj popis 100 najseksi žena na svijetu , a potom ga izvrijeđao zbog njegovog izgleda koji briše estetske granice spola.

Iako je sporan tekst kasnije maknut sa internetske stranice FHM-a, brojni su korisnici uhvatili priliku.

- Iako je njegov seksualni identitet dvojak, dizajneri ga opisuju kao 'sljedeću veliku stvar'. Smatramo kako je 'stvar' dosta precizno rečeno. Plavi model bez određenog spola izjavio je kako se nada da će jednog dana postati anđeo Victoria's Secreta. Dodajte nam kantu za povraćanje. Tada će it vrlo teško sakriti - stajalo je na stranici FHM.

U nastavku FHM dodaje i još neke pojedinosti oko modela čija seksualnost nije sasvim jasna.

- Još više zabrinjavajuća činjenica je to da Andrej nije jedini među supermodelima čija se seksualnost ne može odmah pogoditi. Trenutačno zaštitno lice Givenchyja i 'žena' koja se ljubi s Kate Moss na naslovnici magazina Love je model Lea T. koja se rodila kao Leandro. Ovaj modni trent sigurno nećemo slijediti - piše FHM.

Pomalo je zbunjujuće da FHM-u smeta Pejićeva androgenost, no zašto su ga onda uopće stavili na popis 100 najseksi žena na svijetu?

Pejiću u posljednje vrijeme izgleda ne ide predobro u medijima. Uz FHM, problem mu je ranije ovog mjeseca stvorio i časopis Dossier Journal. Naime, brojne su knjižare tražile da se časopis prodaje u neprozirnoj foliji jer je Pejić na naslovnici fotografiran s otkopčanom košuljom te previše podsjeća na golu ženu .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:02