SVESTRANA LJEPOTICA

FANOVI ŠIZE JER GAL GADOT NEMA BUJNO POPRSJE Mislite li da je ona istinska Wonder Woman?

 Instagram

Ranije ovog tjedna otkriveno je tko će glumiti Wonder woman u filmu 'Batman vs. Superman', a riječ je o lijepo 28-godišnjoj Gal Gadot.

Iako javnosti ne poznata toliko imenom koliko svojom prirodnom ljepotom i šarmom, Gal Gadot ovih dana 'eksplodirala' je na društvenim mrežama, a razlog tome je što fanovi DC Comicsa i nisu baš presretni odabirom glumice.









Istina je, Gal Gadot nema tako raskošne obline kao nacrtana Wonder Woman i možda bi bili sretniji da je ulogu dobila Carmen Electra, Sofia Vergara ili možda čak i Eva Longoria, ali redatelj Zac Snyder je oduševljen što je Gal pristala na ulogu.

Ovo joj nije prvi glumački angažman, Gal je glumila i u filmu ' Brzi i žestoki' 2009. godine te u filmovima 'Date Night', 'Knight and Day', 'Fast Five', a trenutačno snima i šesti nastavak filma 'Brzi i žestoki' s Vin Dieselom, a želja joj je oduvijek bila postati slavno glumicom Hollywooda iako je karijeru započela izborima za Miss.

Da, Gal Gadot je bila Miss Izraela 2004. godine, ali ova svestrana ljepotica ima nekoliko strasti koje javnosti uopće nisu poznati.

Gal je strastvena vozačica brzih motocikala te posjeduje Ducati Monster. Kao i većina izraelskih žena, odslužila je vojni rok, a nakon što je postala Miss Izraela postala je i zaštitno lice tamošnje poznate modne marke Castro.

Dok je snimala 'Brze i žestoke' 2009. godine udala se za Yarona Varsana, izraleskog poduzetnika s kojim ima i kćerkicu Almu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 20:03