TO JE LJUBAV

FANATIČNA ZALUĐENOST JACQUESOM HOUDEKOM 'Imat ću tetovaže njegovog lika i potpisa. Planiram ga iznenaditi, mislim da će pasti u nesvijest'

Jagoda Haramina iz Krapine je 12 godina maštala da upozna Jacquesa, a želja joj se ispunila ove godine kad ju je iznenadio kod kuće

- Njegov originalni potpis u srcu sam tetovirala na ruku, a u sutra ću tetovirati i njegov lik na drugu podlakticu. Jedva čekam da mu pokažem. U subotu navečer ima koncert u Ivancu pa ga planiram iznenaditi. Mislim da će se onesvijestiti od uzbuđenja, ispričala nam je Jagoda Haramina (27), vjerojatno najvatrenija obožavateljica Jacquesa Houdeka.

Pjevača obožava od njegovog prvog hita 'Čarolija' 2002. i otad ga želi upoznati. Prije deset godina je u jednom tjedniku osvojila nagradu - upoznavanje s omiljenim pjevačem, ali joj je to propalo jer joj je na dan kad su se trebali naći puklo slijepo crijevo. No, ona nije odustala od maštanja da će se jednom sresti sa svojim miljenikom.

U lipnju ove godine iznenadila ju je sestra i dovela joj je Houdeka doma, u sklopu radijske emisije. Jagodu je susret oduševio iako kaže da je bio prekratak. Odmah nakon toga dala si je tetovirati njegovo ime i prezime na podlakticu, a sad želi otići i korak dalje.

Tetoviranje njene omiljene zvijezde trebalo bi trajati oko šest sati i sigurno će i boljeti, ali njoj ništa nije teško.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:54