FANOVIMA NA FACEU

ELLA DVORNIK OTKRILA 'Nekad sam pušila travu, sad mi to više nije špica'

 Facebook

Ella Dvornik prije nekoliko dana na svom Facebook profilu odlučila je objaviti cijeli niz odgovora na pitanja koja joj fanovi postavljaju kako ne bi morala svako malo na njih iznova odgovarati. Među njima su se našla pitanja poputtoga drogira li se, zašto se toliko puno šminka, ali i ona još intimnija, koji joj je bio najteži trenutak u životu.

Na pitanje drogira li se, Ella je napisala: 'Ne drogiram se i nisam na heroinu, a i da jesam sigurno ne bih priznala to na Fejsu. Redovito doniram krv i trudim se živjeti zdravo, ali naravno, ne ide mi uvijek. Volim si nekad popiti kao i svi ljudi, ništa previše jer ti dosadi kad ostariš (nije da sam stara, al nisam ni u pubertetu više) i imam poprilično visoki kolesterol. Ne pušim travu, ali nekoć davno jesam, sad mi to više nije špica.'

U podužem odgovoru zašto ima brojne tetovaže i piercinge, Ella je zapravo otkrila da svaka tetovaža simbolizira bitne trenutke njezinog života.

'Sve piercinge i tetovaže koje sam stavila mi označavaju bitno razdoblje u životu. Piercinge sve sam uvijek stavljala na rođendan, ne znam zašto, to mi je postao mali ritual. Šest sam već izvadila, a pet ih je ostalo. Piercinge sa lica planiram skinuti, ali toliko sam se već navikla da mi je teško. Tetovaže na rebrima (dvije zvijezde koje imam) označavaju dvije zvijezde u mom životu, a to su moj djed i tata. Tetovirala sam ih na tatin rodendan 20.8.2009. u Splitu. Latinska izreka na trbuhu je ''Quod me nutrit me destruit'' u prijevodu 'Što me hrani, uništava me'', jer sam se dugo borila s poremećajima u prehrani. Na ledima imam crtež koji je nacrtao moj prijatelj Tomislav Lončarić aka Lonac koji mi simbolizira proces života i smrti i podsjeća me da je život kratak i da treba sve iskoristiti. Tetovažu na nozi nisam planirala, nekako se dogodila, sova simbolizira mudrost, oko vrata ima lančić s ''Horusovim okom'' koji je za zaštitu, a iznad sove je ''Cheshire Cat'' iz Alise u zemlji čudesa, jer me uvijek fascinirala rečenica ''We are all mad here'' koju kaže u knjizi, jer meni to znači da je percepcija normalnog svakome drugačija. Na stražnjoj strani vrata imam logo benda 'A Perfect Circle''. Tetovaže bole ovisno o mjestu na kojem ih radite, mene je na rebrima najviše bolilo i ne bih ni luda više ponovila to iskustvo. Piercinzi ne bole ništa skoro jer je samo jedna sekunda i onda gotovo. Bušiti uši boli puno više od bilo kojeg piercinga', napisala je Ella.

U pitanjima i odgovorima Ella je pak i napisala da se voli šminkati jer je to jedino vrijeme koje ima za sebe, a sa šminkom osjeća veće samopouzdanje. Za svoj stil odijevanja napisala je pak kako je oduvijek bila drugačija i bunstovna pa odjećom to voli i pokazali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 11:46