BIVŠA CIMERICA

EKSPLOZIVNA ISPOVIJEST 'Čudovišna Lady Gaga me izrabljivala, nisam se imala kad ni seksati'

 Getty Images

Nekadašnja osobna asistentica Lady Gage potpisala je ugovor težak milijun dolara kako bi napisala knjigu prepunu sočnih detalja o životu bizarne superzvijezde.

Jennifer O'Neill je s Gagom svojedobno bila dobra prijateljica, s njom je bila i cimerica, no prijateljsko-poslovni odnos u potpunosti se raspao 2011. godine kada je Jennifer tužila pjevačicu zbog navodno neplaćenih prekovremenih sati. U tužbi kojom je tražila povrat duga od 393.000 dolara navodi da joj Gaga nije platila čak 7.168 prekovremenih.

Već je u samom tužbenom podnesku iznosila detalje koje u eksplozivnoj knjizi namjerava u potpunosti razotkriti. 'Uopće nisam imala privatnost, nisam smjela ni s obitelji i prijateljima razgovarati, nisam se imala kad seksati. Ni za što nisam imala vremena', napisala je u tužbi Jennifer.

Rekla je i da Gaga nije bila u stanju sama zaspati pa ju je tjerala da leži u njezinom krevetu. Pojadala se kako je na putovanjima po turnejama ona osobno morala tegliti 20 Gaginih putnih torbi te joj sređivati posebnu hranu po njezinom izboru gdje god bi otputovala.

Sama Gaga je na tužbu odgovorila salvom uvreda, a na kraju se s bivšom prijateljicom i asistenticom nagodila izvan suda.

No, za Jennifer ova kavga očito nije završena te pošto poto iz svega želi izvući još koji dolar, na zadovoljstvo sočnih priča željne javnosti. Knjiga bi se trebala zvati 'Fame Monster', ali zasad nije objavljeno kada bi trebala stići na tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 10:40