LJETOVANJE NA BRIJUNIMA

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Severina je otkrila trbuh: je li Kraljica estrade opet trudna!?

U prozirnoj mrežastoj haljini Severina ipak nije mogla sakriti da joj još samo malo nedostaje da vrati izgled od prije poroda 20. veljače 2012.
 Srećko Niketić / CROPIX

Hrvatska pop-zvijezda Severina Vučković stigla je jučer na Brijune sa sinom Aleksandrom. Pjevačica je tako nakon koncerta u Vodnjanu, 27. srpnja, kojim je započela svoju veliku turneju po Jadranu, skoknula na par dana odmora. Iako je još prije nekoliko dana bila u kratkoj bondage haljini Hervea Legera i fenomenalno izgledajući bez problema plesala na pozornici, njen je brijunski outfit otkrio kako se još nije sasvim oporavila od poroda.

Znatiželjni novinari

Naime ispod prozirne, crne haljinice za plažu nazirao se trbuščić, te su se mnogi zapitali nije li pjevačica ponovo trudna? Ona i njen zaručnik, srpski poslovni čovjek Milan Popović, dobili su svog sina prvijenca 20. veljače. No, njen menadžer Tomica Petrović, kaže kako nije istina da je Severina trudna, te se začudio zašto bi to novinare i zanimalo.

Prema njegovim riječima prošlo je samo pet mjeseci i ona se nije sasvim oporavila od poroda. Četrdesetogodišnja pjevačica prije poroda je bila u odličnoj formi i redovito odlazila u teretanu, a dva mjeseca nakon poroda nije niti smjela vježbati jer je morala na carski rez. U nedavnom je intervjuu za magazin Glorija rekla kako se skoro sasvim vratila u fizičko stanje u kojem je bila prije no što je zatrudnjela, iako ne sasvim.

- Ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista. možda je jedan konfekcijski broj veća... - rekla je tada Severina. Dodala je kako je čvrsto računala na svoje dobre gene da se brzo vrati u formu.

- Mjesečno sam gubila po dva, tri kilograma, a i nespavanje je valjda učinilo svoje. Tek sam prošli mjesec počela s laganim vježbanjem i osjećam se odlično - ispričala je mlada mama.

Jadranska turneja

Ona trenutno uživa na jadranskoj turneji sa svoja dva najdraža muškarca - Milanom i Aleksandrom. Milan nije jučer snimljen sa svojom maom obitelji, ali će navodno pratiti pjevačicu na njenim koncertima po obali. Ona tako u ovaj petak, 3. kolovoza nastupa u primoštenskoj Aurori, disko klubu kojem se uvijek rado vraća i gdje gotovo niti jedna godina nije prošla bez njenog nastupa.

Dan nakon toga sliejdi njen nastup u Budvi u klubu Top Hill, 10. kolovoza u Zadru, pa Brač i na kraju zatvara vodički klub Hacienda 18. kolovoza.

Jučer je nakon što je doplovila glilserom na Veliki Brijun, oko 14 sati izišla u šetnju sa sinom. Prvo su se provozali električnim automobilom, a potom obišli i muzej.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 16:08