UOČI USKRSA

DUŠKO ĆURLIĆ HITNO OPERIRAN 'Oporavljam se dobro, idući vikend radim 'Zvijezde pjevaju''

 HRT

Voditelj Duško Ćurlić prvi put se u sedam dugih sezona nije pojavio u studiju HTV-a na snimanju showa 'Zvijezde pjevaju'.

Slavni voditelj zbog napada žuči završio je na operacijskom stolu, a nakon toga na kućnoj njezi dok je voditeljsku ulogu preuzeo Mirko Fodor koji je još do prošklog tjedna bio natjecatelj u showu, a onda ispao sa svojom partnericom.

Mnogi fanovi koji su navikli vidjeti nasmijanog 46-godišnjaka zabrinuto su na društvenim mrežama ispitivali gdje im je omiljeni voditelj, a onda se iz bolesničke postelje javio i sam Duško koji je gledateljima poručio da je dobro i da se uskoro vide.

U razgovoru za Jutarnji Duško je komentirao kako se sad osjeća: 'Oporavljam se dobro, idući vikend radim 'Zvijezde' i 'Nedjeljno popodne'. Svi koji su imali problem sa žuči dobro znaju o čemu pričam', rekao je Ćurlić.

U gotovo istoj situaciji našla se i njegova suvoditeljica Barbara Kolar koja je u studenom prošle godine morala na operaciju slijepog crijeva te je nije bilo u dvije epizode 'Plesa sa zvijezdama' pa ju je zamjenila Karmela Vukov-Colić.

Voditelj je neko vrijeme osjećao tegobe i znao da će morati na operaciju, inače rutinski zahvat, no nadao se da će uspjeti izdržati do kraja sedme sezone.

Ipak, uoči Uskrsa bolovi su postali prejaki pa je morao otići na operaciju te po prvi puta gledati show na malom ekranu koji inače vodi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:41