SEKS AFERA U CIBONI

Đurđa Franja: Već sam na rubu živaca, ali ću uvijek biti uz svoju Anu

Kad se nakon godinu i pol života s Radoševićem Ana vratila u zaseok Franja kraj Svete Nedjelje, nitko nije imao potrebu pitati zbog čega, ali su sada svi doznali zašto
 Dragan Matić/CROPIX

ZAGREB - Da se kojim slučajem Ana Franja našla u ljubavnom trokutu s dva, recimo, anonimna studenta, o 27-godišnjoj bivšoj rukometašici nitko, osim poznanika, obitelji i prijatelja, ne bi ništa znao i ona bi se nakon prekida veze mirno odselila iz stana koji je dotad dijelila s dečkom i vratila u roditeljski dom u zaseoku Franja kraj Rakova Potoka.

No, cijela situacija iz korijena se mijenja kad su u pitanju dvojica košarkaša , i to iz istog kluba, u ovom slučaju ponajboljeg hrvatskog tima - Cibone.

Slijeganje emocija

Leon Radošević koji se službeno vodio kao Anin dečko ima 20 godina i sportska karijera u Ciboni ide mu uzlaznom putanjom, no njegova, sada bivša, djevojka varala ga je, navodno, s kapetanom njegove momčadi Marinom Rozićem. Leon nije pričekao da mu se emocije slegnu nego se umjesto nekom dobrom prijatelju povjerio dnevnim novinama i tako je Ana Franja od anonimne djevojke postala fatalna zavodnica i navodna preljubnica u čiju intimu trenutno ima uvid cijela Hrvatska.

Kad se nakon godinu i pol veze i zajedničkog života s Leonom Radoševićem vratila u obiteljsku kuću u zaseoku Franja, nitko od nekolicine mještana, mahom prezimena Franja, nije imao potrebu pitati zbog čega. Među desetak kuća samo je jedan restoran imena Franja, a isto je tako posljednjih nekoliko dana među njegovim posjetiteljima samo jedna tema - Ana. No, dolazak novinara nije bio popraćen negodovanjem i psovkama. I u restoranu i u kući Ane Franje svi su bili izuzetno ljubazni. Anin brat Martin uputio nas je na majku, a ona je s posla u Samoboru došla u restoran isključivo kako bi uživo rekla da nema komentara u vezi s privatnosti svoje kćeri, te da Anu sigurno nećemo vidjeti ni čuti.

‘Poduzet ćemo korake’

- Jedino što želim je zaštititi privatnost svoje kćeri i obitelji. Ovo je previše za sve nas i ne mogu razumjeti da već danima traje maltretiranje mog djeteta u medijima. Na rubu sam živaca i ne mogu više ni razmišljati o tome, ali ako se po medijima i dalje budu pisale dezinformacije o mojoj kćeri, poduzet ćemo neke druge korake.

Ne želim nikome objašnjavati tko je i kakva je moja kći. Oni koji je poznaju, i dalje su uz nju, a ostali neka pričaju što hoće - kratko je rekla Đurđa Franja, vidno iscrpljena i iživcirana novinskim napisima o svojoj kćeri.





Petar Radošević: Leon nije htio da priča izađe van

Petar Radošević (50), otac košarkaša Cibone Leona Radoševića, nije želio komentirati aferu svoga sina. - Znam da je interes javnosti za takve pikan-terije uvijek velik, no ja moram zaštititi svog sina. Previše je prašine oko privatnog života mog sina da bih još i ja pričao o tome - rekao je Radodošević, ratni vojni invalid, ispred obiteljske kuće u Petrinji. Na primjedbu da nisu novinari kopali po nečijoj intimi i slučajno otkrili priču rekao je: - Nije on novinaru pričao s namjerom da se to objavi. On je novinaru, dobrom poznaniku i prijatelju, ispričao što mu se dogodilo, požalio se, povjerio, a sutradan je to osvanulo u novinama. M. Piškor/EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 08:27