UZALUDNI POKUŠAJ

DUBROVNIK POD OPSADOM 'ŠPIJUNA' Policija raskrinkala plan britanskog fotografa, šuška se da stižu glumačke superzvijezde

 Nikša Duper / EPH

Gužva na Stradunu ovih dana nije uobičajena, turistička, no ipak se gotovo svakodnevno piše o Dubrovniku jer je ondje počelo snimanje slavnog filmskog serijala ‘Ratovi zvijezda’.

Još uvijek je neizvjesno tko će se od glumaca pojaviti na dubrovačkim lokacijama, a prema već prije objavljenim informacijama najvjerojatnije će među njima biti Mark Hamill, koji glumi Luka Skywalkera, i Daisy Ridley kao njegova filmska kćerka.

Međutim, kako piše Slobodna Dalmacija , iako producenti ništa ne prepuštaju slučaju, ipak se događaju sitni problem.

Tako je jedan britanski fotograf pokušao snimiti filmski set tako što je na Stradunu prije nekoliko dana unajmio apartman, no producentska ga je ekipa uočila i reagirala. Pod prijetnjom policijske intervencije, fotograf je ipak odustao te u petak navodno odlazi, pa su, eto, britanski mediji ipak ostali bez ekskluzivnih fotografija.

Dubrovčani ništa neće prepustiti slučaju pa pripremaju sezonu u znaku ‘Ratova zvijezda’. Otvaraju se restorani u kojima bi trebalo ugostiti brojnu filmsku ekipu ovih osam dana, a drugi pripremaju ‘Star Wars’ jelovnike za ovu sezonu – predlaže se toplo predjelo ‘juha sa zvjezdicama’, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:05