ŠUŠKA SE

'DOLLY PARTON I JUDY SU U POSEBNOJ VEZI' Udat će se za frendicu iz osnovne škole?

LEDYARD CENTER, CT - APRIL 10: Recording Artists Lionel Richie, Dolly Parton and Honoree Kenny Rogers Perform at Kenny Rogers: The First 50 Years show at the MGM Grand at Foxwoods on April 10, 2010 in Ledyard Center, Connecticut. Rick Diamond/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP

Najpoznatija country pjevačica na svijetu, Dolly Parton navodno je nakon nedavne automobilske nesreće, kad joj je prijateljica umalo izgubila život, shvatila da su odvijek puno više od prijateljica.

Prema pisanju National Enquirera, Judy i Dolly navodno planiraju simboličnu spiritualnu svadbu kao obred doživotnog posvećivanja jedne drugoj. Naravno, u zakonski brak ne mogu ni ući jer je Dolly u braku s Carlom Deanom već 47 godina.

Judy i Dolly prijateljice su od trećeg razreda osnovne škole, a Judy je oduvijek prati na svim njezinim turnejama.

Iako se često šuškalo da su lezbijke, Dolly je uvijek to demantirala, ali je priznala da na putovanjima često dijele krevet.

'Automobilska nesreća za Dolly je bila kao poziv za buđenje. Shvatila je da je bila blizu toga da izgubi Judy. Sad je vrijeme da joj za sve nadoknadi, a za svadbu razmatra nekoliko romantičnih mjesta poput Kariba. Dolly se ne misli rastati od Carla već par planira obnoviti svoje bračne zavjete 2016. godine, ali shvaća da je cijeli život u platonskoj vezi s Judy koja se nikad nije udavala i sad će joj omogućiti da i sama obuće vjenčanicu', otkriva bliski izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:25