STIŽE PRINOVA

ĐOKOVIĆ I ZARUČNICA ČEKAJU SINA Jelena na Instagramu pokazala trudnički trbuščić

Prijatelji Novaka i Jelene, koji će se vjenčati idućeg mjeseca nakon osam godina veze, otkrili su kako će par dobiti sina

Nakon što se vratio s Ibize gdje se ludo provodio sa svojim prijateljima, Novak Đoković proslavio je 28. rođendan svoje bolje polovice, Jelene Ristić.

Par je u povodu toga objavio i zajedničku fotografiju na Instagramu pokraj koje je Jelena napisala: “Bio je to prekrasan rođendan koji je završio savršenom večerom s mojim dečkom! Hvala svima na željama!”

Jelena je za tu priliku odjenula žutu haljinu koja joj je istaknula trudnički trbuh. Prijatelji Novaka i Jelene, koji će se vjenčati idućeg mjeseca nakon osam godina veze, otkrili su kako će par dobiti sina.

“Jelena i Novak presretni su i ushićeni zbog saznanja da će im prvo dijete biti muškog spola. Njih dvoje oprezni su prema medijima i rijetko otkrivaju detalje iz svojeg života, a posebno sada kada znaju spol djeteta, pa su vijest odlučili podijeliti s najbližim članovima obitelji i bliskim prijateljima”, komentirao je jedan bliski izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:02