OSJEĆA SE BOLJE

'DOBRO, TREBA MI MALO DUŽE DA SE OBUČEM, ALI ŠTA SAD' Blaće se polako oporavlja od operacije zbog koje neće voditi Big Brother

 Instagram

Mnogi su se iznenadili kad je objavljeno da će Marijana Batinić zamijeniti Antoniju Blaće na mjestu voditeljice nove sezone Big Brothera.

Ubrzo nakon spomenute objave, Antonija je odlučila stati na kraj raznim nagađanjima te je objasnila da je razlog njezinog povlačenja operacija na kojoj se podvrgnula.

Voditeljica nije otkrila o čemu je točno riječ, no priznala je da je patila od iznenadnih zdravstvenih teškoća i jakih bolova koji su se pojavili. Liječniku se za operaciju javila tek kad je psihički bila spremna za to. Sada je na kućnoj njezi, a uz nju su suprug i majka. Antonija se polako oporavlja, a svojim se obožavateljima javila fotografijom na Instagramu.

- Dobro, treba mi malo duže da se obučem, ali šta sad - napisala je Antonija pored fotografije za koju je stavila i crveni ruž koji, kako kaže, popravlja sve. Dodala je i da ležanje nije njezin stil, a u komentarima su joj ubrzo počele stizati želje za što brži oporavak.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:34