POBRKANI STILOVI

Dino Rađa šokirao novom frizurom na kozjoj bradici

 DNEVNIK.HR

ZAGREB -

na jučerašnjoj velikoj fešti u povodu 100 godina “bilih” tek opustio i dao mašti na volju ili je rijetka “kozja” bradica pričvršćena s tri bijele gumice dio njegova novog imidža, nije poznato, no u svakom slučaju bilo bi bolje da se radi o prvoj verziji.

Jedno je kad bradu pusti Brad Pitt i kad poznati hollywoodski ljepotan na njoj napravi dreadlockse, jer se uvijek može izvući da to radi zbog uloge, a sasvim je drugo kad se naš Dino Rađa upusti u eksperimentiranje .

Košarkaš se nije nikada nosio previše konzervativno, no nekako smo ga navikli gledati obrijane glave i jednako tako svježe obrijane brade, tako da je zapuštena i ne baš gusta brada s kojom se prvo pojavio na svečanoj akademiji u splitskom HNK, a u povodu 100. godišnjice omiljenog splitskog kluba, a kasnije i na prijateljskoj utakmici između Hajduka i Slavije Prag, bila ne baš ugodno iznenađenje.

S druge strane, ako se već i odlučio na pomalo klošarski stil, svečano odijelo i uredno svezana kravata jednostavno se nikako ne uklapaju u njegov novi imidž.

U redu je, dakle, da Dino Rađa zbog devijacije septuma iskorigira nos, no bradu bi ipak bilo bolje ostaviti obrijanu, osim ako ne namjerava poći stopama Dennisa Rodmana pa usput napraviti i pokoji piercing.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:30