'SRETAN, A NE TUŽAN DAN'

DINO DVORNIK DANAS BI IMAO 51 GODINU Ella poslala dirljivu poruku i objavila: 'Sve o svome tati napisat ću u Nedjeljnom Jutarnjem...'

 Foto: Dragan Matić / CROPIX

Danas se navršava 51 godina od rođenja Dina Dvornika. Tom prigodom na društvenim mrežama obožavatelji su objavili niz dirljivih poruka, no jednu uistinu posebnu posvetila mu je kćerka Ella.

- Svake godine kad mi je tati rođendan, napišem nešto. Danas bi proslavio 51. rođendan i s toga ovaj post opet posvećujem njemu. Nazvalo me milijun novinara da me pitaju za izjavu o njegovom rođendanu, međutim nisam ni na jedan poziv odgovorila. Ispričavam se svima ako vas je to uvrijedilo, međutim ne da mi se stalno ponavljati jedno te isto.

- Ovoga puta neću mnogo baljezgati jer sam napisala nešto poduže u novoj kolumni za Nedjeljni Jutarnji koju ćete moći pročitati uskoro. Nema plakanja, žaljenja ni kukanja, napisala sam nešto što je meni tata jednom ''davno'' 1998. godine rekao kada sam uplakana došla kući, u nadi da će vas inspirati njegov um i moto života. Mene je uvijek motivirao i inspirirao i rekao mi kad bi plakala ''ne grintaj, gubiš vrijeme''. Mnogi od vas ga znaju kao Dinu Dvornika, međutim ja sam ga samo znala kao ''tatu''. Odlučila sam zato u kolumni vam objasniti kakav je Dino bio roditelj... ne glazbenik...jer imao je dva života, a onaj kojem sam ja svjedočila je puno posebniji od onoga kojeg vi poznajte. Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rođendan želim, volim te i uvijek si srcu.

- Molim samo lijepe komentare bez tužnih smajlića! Danas je sretan dan, a ne tužan. Nemojmo žaliti ono što nemamo, već budimo sretni što smo imali prilike imati! Neki nisu imali tu priliku, napisala je Ella.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:31