ROCK DJEDICE

'DETALJNO NAM OBJASNITE KAKO RADE ELEKTRONIČKI UREĐAJI' Rolling Stonesi danas na turneji imaju bitno drugačije zahtjeve

 SIPA Press

Tzv. rider lista (lista posebnih zahtjeva) grupe Rolling Stones s njihove posljednje turneje pokazuje potpuno drugačiju stranu legendarne rock grupe, piše Independent.

Iako su mnogi sumnjali da će Stonesi usporiti tempo, bez obzira što su članovi benda već zagazili u sedamdesete, njihova rider lista ipak pokazuje ponešto promijenjene prioritete.

Na popisu posebnih želja koje su Keith Richards, Mick Jagger, Ronnie Wood i Charlie Watts stavili pred organizatore, najviše čudi stavka u kojoj Stonesi žele jasne i detaljne pisane upute kako rade elektronički uređaju u hotelskim sobama.

Članovi benda, kojima je zajedno 285 godina, također su tražili i sobe sa zatamnjenim staklima kako bi se mogli pošteno naspavati.

Među željama je i to da im kemijska čistionica bude na raspolaganju 24 sata dnevno, te dodatni batleri koji će im ispuniti svaku ekstravagantnu želju.

Ako ste pomislili da sve ovo ne zvuči nimalo cool, ne brinite. Dečki su naručili i hrpu crvenog i bijelog Marlbora, što ipak zvuči puno bolje nego 'Mick ne zna upaliti svjetlo u kupaonici'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 19:35